Demokrat Zafer

EVİMİN KÜÇÜK OĞLU, HALKTA GÜÇLÜ KARŞILIĞI OLAN ERKAN AYDIN BU SEFER KAZANMALI!!!!

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Üçüncü defa Osmangazi’ye Başkan adaylığı için yarışan Erkan Aydın, kalitesi, bilgi birikimi, çalışkanlığı, mütevazılığı, kompleksiz tavırları ve halkta ciddi oranda karşılığı olmasıyla kazanmayı gerçekten hak ediyor.
Erkan Aydın, var olmak isteyen dağ yöresinin temsilcisi, yerli, Bursa’da her bölgenin insanıyla anlaşan, sevgi ve saygı ile kabul gören ve her zaman halkın yanında olan ve seçilecek en güçlü adaydır.
Erkan Aydın’ın kazanmasının hakkı olduğunu birçok meziyetinden ve başarısından dolayı yazabilirim ama en önemlisini yazıp bu alacağını ve hakkını anımsatmak istiyorum.
Erkan Aydın gerçekten siyasette alacaklıdır.
Yaptığı fedakârlıktan dolayı verilen bana göre çok zor bir görevi kabul ederek ilk önce CHP’den alacaklıdır.
Daha sonrada ülke demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen ırkçı, çıkarcı ve demokrasi katili bir partinin kurduğu tezgâhı bozanlardandır.
Gerici, bağnaz tarikatların, uluslararası suç örgütlerinin, mafyanın desteklediği Tek Adam faşizminin TBMM’deki destekçisi olan MHP’nin talebiyle yeni ve zor koşullarda kurulan İYİ PARTİNİN seçimlere girmesini engelleyecek bir kararı çıkarttırdı.
Yani yeni ve zor koşularda MHP’den koparak kurulan Meral Akşener’in kurduğu İYİ PARTİ bu antidemokratik kararla yok olmak veya dernek statüsüne dönmek zorunda kalacaktı.
Meral Akşener kolay kolay hiç kimsenin yapamayacağı, asla cesaret edemeyeceği bir kararla CHP’nin kapısını çalıp akıllara gelmeyecek bir yardım istedi.
CHP’den grup kurabilmek ve böylece seçime girmeyi garantilemek için 15 milletvekili istedi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu konuda ikna etti.
Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği 15 vekilden biriside Erkan Aydın’dı.
Parti görevi olarak 15 vekile bu karar gönülden istemeseler de tebliğ edildi ve vekillerimiz İYİ PARTİLİ oldular.
Gerek siyasette gerek ticarette gerekse yaşamada borç namustur ve mutlaka ödenmelidir.
Seçimlerde hiçbir iddiası olmayan İyi Partinin Osmangazi’de bu borcu ödemesi gerekir.
Üstelik bu borcu ödeyecekleri insan Erkan Aydın olunca da bu bir lütuf değil bugünkü varlıklarını ve konumlarını borçlu olduklarından dolayı mecburiyettir.
Hatta her zaman dostumuz olarak gördüğümüz İyi Parti Milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun da bulunduğu mevkiden dolayı Erkan Aydın’a borcu vardır.
Zaten Osmangazi’deki adaylarını hiç kimse tanımıyor bu nedenle bu borcu ödeme koşulları mevcuttur.
Ayrıca bu seçim sürecinde evimin küçük oğlu ve halkın gönlünde taht kuran Erkan Aydın’ın performansı ve gecesini gündüzüne katarak verdiği mücadele bu görevi hak ettiğini herkese kanıtlamıştır.
Erkan Aydın’ın eşi de kendisi gibi sorunlara duyarlı, halkın derdini dert edinen, partisine ve örgüt emekçilerine saygılı, görgülü ve haddini bilen, mimar ve kurutulmuş meyvelerden ihracat yapan başarılı bir iş kadınıdır.
Bursa Osmangazi’de bu sefer doğru tercih yaparsa gerçekten çok kazançlı çıkacak ve dağlılarında yüzü gülecektir.
Benim yüreğimde sevgimle büyüttüğüm, vazgeçilmezim ve büyük oğlum Toprak Adam Orhan Sarıbal’ı anlatma gereği duymuyorum. Artık herkes onun bir Süpermen olduğunu görüyor ve nasıl zoru başardığını biliyor.
Her konuda başarılı olan küçük oğlum Erkan Aydın’ın da hak ettiği bu görevi kazanması için hepimiz ona destek olmalıyız.
Sakın oyları küçümsemeyin.
Bir oy her şeydir.
Az kaldı CHP Bursa’da isterim ki bu sefer tarih yazsın.
Bursa’da Osmangazi’yi kazanmak en az büyük şehri kazanmak kadar önemlidir.
Onun için evimin küçük oğluna başarılar diliyorum.
Yolu açık olsun ve CHP itibar kazanırken Bursa’lılarda gerçek hizmete ve mutluluğa kavuşsunlar.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ