Demokrat Zafer

ERBAKAN’A BURSA’DA BÜYÜK İLGİ

Bursa’da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan rüzgarı esti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Fatih Erbakan’ın Bursa’da büyük bir ilgi ile karşılandığını söyleyerek; “Bizi sevgiyle kucaklayan, desteklerini sunan vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Bursa’da ilgiyle karşılandı. Önce Almira Hotel’de Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, İl Başkanı Murat Kolancı, ilçe başkan adayları ve partililer ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Dr. Fatih Erbakan, Bursa’nın Ahlaklı Belediyecilik ile tanışacağını belirtti.

“OYLARINI YÜKSELTEN TEK PARTİYİZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sedat Yalçın’dan övgüyle bahseden Fatih Erbakan, Yalçın’ın liyakat açısından Bursa için büyük bir kazanç olduğunu belirtti. Yeniden Refah Partisi’nin oylarını yükselten tek parti olduğuna dikkat çeken Dr. Fatih Erbakan; “Yerel Seçimlerin sürpriz partisi biziz. Yüzde 20’nin üzerinde oy alacağız ve yeni bir dönemi başlatacağız” ifadesini kullandı.

“MİLLETİMİZ USANMIŞ DURUMDA”

Almira Hotel’deki basın buluşmasının ardından sırasıyla Karacabey, Kestel ve İnegöl’de aday tanıtım mitinglerine katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, büyük bir ilgiyle ve destekle karşılandı. 3 ilçede de vatandaşla kucaklaşan Erbakan; “Milletimiz usanmış durumda, işte bu sebeple belediyeciliğin kitabını yazan, 94 ruhunu taşıyan ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ne koşuyor” açıklamasını yaptı.

“AHLAKLI BELEDİYECİLİK HEYECANLA BEKLENİYOR”

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Adayı Sedat Yalçın, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın Bursa ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın, şahsımla ilgili sözleri sebebiyle teşekkürlerimi sunarım. Bizi sevgiyle kucaklayan, desteklerini sunan,

Ahlaklı Belediyeciliğin gelişini heyecanla bekleyen vatandaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ