Demokrat Zafer

ALTIN MESLEK & KARİYER ÖDÜLLERİ 2. KEZ SAHİPLERİNİ BULDU

Cihat DÜNDAR organizatörlüğünde ikincisi gerçekleşen Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri 7 Mart Perşembe akşamı Bursa Ördekli Kültür Merkezinde sahiplerini buldu. Özlem Acar’ın keyifli sunumuyla gerçekleşen ve med yanın gündeminde olan gecede edebiyat, sanat, müzik, eğitim, iş dünyası , medya v e sağlık alanlarından başarılı isimler ödüllendirildi. Yılın En Başarılı
Ulusal Dergisi ödülü, Ümit Öner yönetimindeki Göktürk Dergisi olurken Yılın En Başarılı Ana Haber Bülteni seçilen Kanal 7 ailesini Merve Amaç temsil etti.

ALTIN MESLEK & KARİYER ÖDÜLLERİNDE MÜZİĞE DOYULDU

Farklı alanların temsilcilerini bir araya getiren 2. Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri , Cihat DÜNDAR önderliğinde oldukça renkli anlara ev sahipliği yaptı. Grup ROJ duygu yüklü şarkıları ile gecede bulunanları duygulandırırken Ezra aşk kazanacak diyerek keyifleri yerine getirdi. Türk Sanat Müziğinden esintilerin yer aldığı gecede Mehmet Serhat Demiröz ilgi odağı olurken uluslararası birçok başarıya imza atan Tenor Sedat Can Öztoprak ve tarzı ile dikkat çeken Sesilya sahne performansı ile beğeni topladı.

EDEBİYATÇILAR CİHAT DÜNDAR’IN ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞTU

Eylül Ayça KARAKUŞ, hâlâ kanayan yaramız olmaya devam eden çocuk yaşta evliliğe vurgu yapan İKBA LE röportajı ile Yılın En Başarılı Röportajı ödülünün sahibi oldu. Edebiyat dünyasına yenilik getiren isimler olarak Nigâr Kaya , Ersin Kadir Güneş, Ayşegül Banu Şahin, Aytekin Yazar, Nuran Durgut , Eyüp Yelgen , Zuhal Saadet Dinç ve Şeyma Çetrez’de gecede ödül ile taçlandırıldı.

ALTIN MESLEK & KARİYER ÖDÜLLERİNDE GÖRSEL ŞÖLEN

Görsel bir şölen sunan gösterişli organizasyonda Sinem Uludağ röportaj sunucusu olarak, Türkiye’yi doyuran ancak ödüle doymayan Catering Danışmanı Kemal Çiçek ’ eğitimci Ender Saban’ı, Spiritüel Danışman olarak bilgi birikimini paylaşan Macide Zühre Ağırbaş’ı, Aile ve Kadın Cinsel Sağlığına yönelik katkıları ile adından söz ettiren Esra Işıktekiner’i tanırken başarılarını dinleme fırsatını kaçırmadı. Yayıncılık anlayışını değiştirerek binlerce yayınevi arasından sıyrıl ıp kendi farkını ortaya koyan DLS Yayınları sahibi Muhammet Dolaş Yılın En Başarılı Yayınevi ve Sahibi ödülünü aldı. Yapay zekâ aracılığıyla hazırladığı ödül konuşması ile dikkat çeken Mücahit SELUKTEKİN geceden iki ödül ile ayrıldı. Alanında en başarılı isimlerin ödül aldığı Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri son bulurken, farklı alanların temsilcileri röportaj vererek duygularını aktardı ve gece sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ