Demokrat Zafer

Deviren ’den Ayakları Yere Basan Proje

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı. Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Gemlikliler yoğun ilgi gösterdi.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, sivil toplum kuruluşu ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları da toplantıya katıldı

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Servet Pehlivan, organizasyonsa görev alan kadın ve gençlik kollarına teşekkür ederek, Gemlik’in en başarılı sosyal belediyecilik örneklerini gösterdiğini, önümüzdeki dönemde bu çalışmalara Şükrü Deviren’in belediye başkanlığında devam edeceklerini söyledi. Pehlivan’dan sonra sahneye gelen CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, konukları selamlayarak konuşmasına başladı.

Gemlik’in tarihi, turistik ve pek çok özelliği ile Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olduğunu söyleyen Deviren, asayiş olayları, madde bağımlılığı gibi konularda mücadele edilmesi gerektiğini dile getirdi. Deviren kentsel dönüşüm, öğrencilere yönelik barınma ve temizlik hizmetleri, lunapark, kamp ve diğer eğlence alanları, sosyal destek hizmetleri gibi alanlardaki projelerini ayrıntılarıyla açıkladı.

Deviren sunumdan sonra meclis üyesi adaylarını tek tek sahneye davet ederek Gemliklilere tanıttı. Ayrıca projelerin hazırlanmasında destek olan mimar ve mühendislere de teşekkür plaketi takdim edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ