Demokrat Zafer

DERYA’DAN YEPYENİ BİR ŞARKI: ANLAYACAKSIN ELBET! TRAVMALAR VE BASTIRILMIŞ DUYGULAR BU ŞARKIDA!

2016 yılında yayınlamaya başladığı cover şarkılar ile tanınan ve 2018 yılında Unuturum Elbet isimli şarkısı ile 500 milyondan fazla dinlenme rakamlarına ulaşan projeye imza atan genç sanatçı Derya, Anlayacaksın Elbet isimli slow ve duygusal yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

HABER SEDAT SARIKAYA

Sözleri Derya’nın kendisine, düzenlemesi ise prodüktör Paix’e ait olan şarkısının bestesi bu ikilinin ortak imzasını taşıyor. Umut Süllü yönetmenliğinde ve Talha Can görüntü yönetmenliğinde şarkının enerjisine uygun çekilen klip, doğal güzellikleri ile meşhur Kapadokya’da tamamlandı.

Anlayacaksın Elbet şarkısı ile henüz genç yaşında 15. projesine imza atan ve sürekli üretmeye devam eden Derya, yeni şarkısı ile ilgili duygularını şu şekilde ifade ediyor: ”Bu şarkı olumsuz aşklarda yaşadığımız travmaları dile getiriyor ve bastırılmış duygulara hitap ediyor. Anlayacaksın Elbet, hem bir merhem hem de intikam duygusunu işleyen bir şarkı. Anlayacaksın Elbet’i dinleyen herkes daha da güçlensin istiyorum. İntikamın doğru yol olmadığını, doğru yolun sorunları ele almak ve kendimizi darlayan ne varsa açıkça ilişkide paylaşmak olduğunu düşünüyorum. Her zaman sizi rahatsız eden şeyleri dile getirebilme cesaretine sahip olun.”

Derya’nın yeni şarkısı Anlayacaksın Elbet, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ