Demokrat Zafer

ŞEN OLA OSMANGAZİ ŞEN OLA

Memleket partisi Osmangazi belediye başkan adayı Cevdet Şen sahaya indi Osmangazi seçmeniyle buluştu Osmangazi şenlendi Osmangazi ilçesinin sorunlarına vakıf olan ve sorunlara çözümleri olan Cevdet Şen; Osmangazi için ekibimle birlikte gece gündüz çalışacağız dedi.

MEGA KÖY DEĞİL ÇAĞDAŞ KENT İÇİN VARIZ

Osmangazi gerek yüz ölçümüyle gerek nüfusu ile ülkemizde bir çok ilden büyük fakat, çarpık yapılaşma ve düzensiz mahalleleriyle adeta bir mega köy görünümünde biz bu çirkin görüntüyü yerinde dönüşümlerle düzelterek Osmangazi’yi çağdaş kent görümüne kavuşturacağız. Yatay ve dikey geniş caddeler açacağız bölgesel otoparklar yaparak sokak aralarına araç parkına son vereceğiz. Ağaçlandırmayı ilke edineceğiz yeşil bir Osmangazi için tüm halkımızla el ele vereceğiz böylece imarıyla caddeleri parkları otoparklarıyla yeşiliyle tam anlamıyla çağdaş Osmangazi’yi birlikte yeniden inşa edeceğiz.

RANTSAL DÖNÜŞÜM DEĞİL KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ

Osmangazi ilçemizin birçok merkez mahallesin yapıları eskidi dolayısıyla deprem gerçeğimiz var ülkemiz maalesef fay hattında kentsel dönüşüm şart fakat halkımızın ekonomik durumu da ortada yerinde dönüşümlerle yarısı sizden yarısı bizden modeliyle vatandaşımızı mağdur etmeden evlerini yenileyerek depreme dayanıklı yapılar inşa edeceğiz. Kentsel dönüşümler bizim dönemimizde asla rantsal dönüşüm olmayacak Osmangazi’li hemşerilerimize söz veriyoruz.

ADAMINA DEĞİL VATANDAŞIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Bizim belediyecilik anlayışımızda asla kayırma, adamına göre hizmet olmayacak tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet anlayışımız olacak sosyal belediyecilikle tüm yoksul halkımızın yanında olacağız. Gençlerimize iş imkanları sağlayacağız kadınlarımıza iş kurma için girişimci kadın kooperatifleri yoluyla önlerini açacağız sosyal aktivitelerle kadınlarımızın aktif olmalarını sağlayacağız. Köylülerimizin üretimini artıracak birlik kooperatifler kurarak köylümüzün ürettiği ürünlerini değerinde satılmasını sağlayacağız emekli vatandaşlarımıza daima destek vereceğiz böylece tüm halkımıza hizmet için gece gündüz çalışacağız halkımızın her bir ferdine eşit mesafede olacağız. Son olarak diyoruz ki memleket uyarıyor memleket uyanıyor

NE SAĞDAN NE SOLDAN

Atatürk’ün yolundan giden memleket partili belediyeciklikle tanışın Osmangazi’de yüzler gülsün Osmangazi Cevdet Şenle ŞENLENSİN tüm Osmangazi’li hemşerilerimin desteğini ve oylarını bekliyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ