Demokrat Zafer

Özdilek Ev Tekstili’nden Sevgililer Günü’ne Özel Koleksiyon

Özdilek Ev Tekstili, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı çift kişilik yepyeni nevresim takımı Özdilek Light of Love ile aşkın ışıltısını yansıtıyor.

Yüzde yüz pamuklu kumaşıyla yumuşacık bir kullanım imkanı sunan
Özdilek Light of Love Nevresim Takımı, sloganındaki gibi aşkla tasarlandı, sanatla dokundu ve aşka dokunmak için moda aşkına mağazalardaki yerini aldı.

Mavi, mor ve lacivert tonlarıyla bezeli kumaş yüzeyi üzerine bembeyaz kalplerin yer aldığı nevresim takımı koleksiyonunda, minik yıldızlar ve ışıltılı desen dokunuşları oldukça beğeni topluyor.

Aşk yakamozla tasvir ediliyor…

Özdilek Light of Love Çift Kişilik Nevresim Takımı’nın orta yüzeyinde yer alan kalp detayının oluşturduğu yakamoz, aşkın sonsuzluğunu temsil ederken her iki yastıkta yer alan beyaz kalpler de sevgiyi pekiştiriyor.

14 Şubat’a özel iyi bir hediye seçeneği olacak ve en güzel uykularınıza eşlik edecek Özdilek Light of Love Çift Kişilik Nevresim Takımı’nı, Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri ile çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da ve yetkili satış noktalarıyla Özdilek bayilerinde bulabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ