Demokrat Zafer

Osmangazi DEVA’sını Buldu!

Osmangazi’de bir koltuğa daha atama yapıldı. DEVA Partisi Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığına daha önce İl Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Av. İlhan Menge görevlendirildi.

İlhan Menge Kimdir?

28 Mart 1981 tarihinde, Mardin’de dünyaya geldi.

İlk ve Orta ve Lise öğrenimini Yeşilli ilçesinde tamamladı. 1999/2004 yılları arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği eğitimi aldı.

2004/2006 yılları arasında Sakarya’da, 2007/2010 yılları arasında Mardin’de ve 2010/2016 yılları arasında Bursa’da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda çeşitli kademelerde görev yaptı.

2016 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Halen Bursa Barosu Levhasına kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.

Bursa Barosunda çeşitli komisyonlarda görev aldı ve halen kurucularından birisi olduğu Yabancılar ve Mülteciler Hukuku Komisyonunda aktif olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Mesleki faaliyetleri, daha çok Yabancılar Hukuku ve Uluslararası Hukuk alanlarında yoğunlaştırmış olup, Arapça diline akademik düzeyde hakimdir. Ülkenin mülteci, göç sorunları ve mültecilerin ülkemizdeki statüsü ile geleceği konularında çalışmalar yürütmektedir.

Siyasi yaşamı Deva Partisi bünyesinde başlamış olup, 4 Aralık 2021 tarihli Bursa 1. Olağan Kongresinde partinin İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ