Demokrat Zafer

Şefikoğlu, Esnaf ve Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Gürsu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Halit Şefikoğlu, seçim gezileri kapsamında 35’lik yolda esnaf ziyareti yaptı, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.

Bağımsız Aday Halit Şefikoğlu, Esnaf ve Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Gürsu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Halit Şefikoğlu, seçim gezileri kapsamında 35’lik yolda esnaf ziyareti yaptı, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Halit Şefikoğlu, seçim gezileri kapsamında Şehit Cüneyt Yıldız (35’lik yol) Caddesinde ki esnafla buluştu, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.

ARA REKLAM ALANI

Gürsu’da tüm sorunlar üzerine hazırladıkları çözüm odaklı projeler ile seçmenin dikkatini çeken Gürsu Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Halit Şefikoğlu, seçim gezileri kapsamında toplumun her kesimi ile bir araya gelip sorunlarını dinliyor, göreve geldiklerinde şehrin sorunlarını çözmek adına ürettikleri projeleri anlatıyor.

Güne Yenidoğan Kapalı Pazar Alanında üzerinde kurulan Pazar yerini ziyaret ile başlayan Şefikoğlu Cumartesi Pazarında başlattığı Bereket Duasını Yenidoğan kapalı Pazar alanında da başlattı. Daha sonra 35’lik yol üzerinde ki esnafı tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafın sıcak ve samimi misafirperverliği ile karşılanan Şefikoğlu, sokakta geçen vatandaşların da ilgi odağıydı.

Şefikoğlu’nu yakından takip ettiklerini belirten esnaflar, Gürsu için bilgi ve projeleri olan adayların bu seçimde göreve gelmeleri gerektiğini belirterek bu seçimde ki değişimin bağımsız aday Halit Şefikoğlu ile gerçekleşeceğini ifade ettiler.

Gürsu’da Fay Hattı Üzerinde Acil Toplanma Yeri Ve Malzeme Depolama Tesis Projesi
Halit Şefikoğlu göreve geldiğinde Gürsu’da Fay Hattı Üzerinde Acil Toplanma Yeri Ve Malzeme Depolama Tesis Yapılacağını belirtti.
Depremlerde ilk 72 saatin önemini vurgulayan Şefikoğlu  projesini şu sözlerle anlattı:
“Deprem sonrası ilk 72 saatte, yardım ekipleri size ulaşana kadar acil ihtiyaçlarınızı ve değerli evraklarınızı saklayabileceğiniz bir afet ve acil durum çantası hazırlanacak ve temel ihtiyaçlarımızın yer alacağı çadır, erzak giyecek-giyecek çocuk bebek, engellilerin ihtiyaçlarının bulunduğu depolama alanı oluşturacağız.

Temel ihtiyaçlarımız su, gıda, barınma ve enerjidir. Bol sıvı içeren konserve yiyecekler, tuzsuz kraker ve kuruyemişler, tam tahıllı pirinç ve buğday gevrekleri, kurutulmuş meyveler ve kutu meyve suları son tüketim tarihlerine dikkat edilerek. Az hacim tutan enerji verici gıdalar (bisküvi, gofret, konserve ton balığı, şekerleme) kolayca stoklanabilir. Ayrıca ilkyardım kursları açacağız.”

Gürsu’nun bu kötü gidişatına artık dur demenin vaktinin geldiğini de ifade eden Şefikoğlu, göreve geldiklerinde “Gürsu’da bir kalkınma seferberliği başlatmamız lazım. Göreve gelir gelmez İnşallah her alanda ciddi bir kalkınma seferberliğini başlatacağız” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ