Demokrat Zafer

TÜRK MİLLETİNİN UMUDU İYİ PARTİDİR

Cevdet VURAL İYİ Parti’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı Cevdet VURAL İYİ Parti Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yaptıktan sonra yaptığı açıklamada;

“Ülkemiz ve Aziz Milletimizin Türk tarihinin en zorlu ekonomik ve siyasal sorunlara boğuştuğu bu günlerde
vatandaşlarımıza kuru ekmeği ve gençlerimize cep telefonunu dahi çok gören, emeklilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılayamadığı,
kadınlarımıza fütursuzca hakaret eden bir siyasal sistemle karşı karşıyayız…

İYİ Parti kadroları olarak tek adam zihniyetine karşı dimdik durduğumuz Bu tarihsel süreçte, Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde
“Cesurlar Hareketi”nin bir mensubu olmanın, ülkemizin sorunlarını sorun kabul eden bir kadro içinde bulunmaktayım.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve İnkılaplarına gönülden bağlı olarak siyaset üretmenin azmi ve kararlılığı içerisindeyiz.

Ülkemizi demokrasi tarihinde otoriter bir yapıya dönüştüren, vatandaşlarını ötekileştiren kendi oligarşik kadrosuna Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına değişen, hukuk devletini askıya alan,
dış politikada Türkiye’yi yanlızlaştıran,
bu zihniyete karşı milletimizin meselelerini mesele edeceğimize,
dolayısıyla İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olacağımı Aziz Türk Milleti Önünde beyan ediyorum.

Aziz Türk Milletinin yeniden refaha, huzura ve devlete olan güveni birlikte tahsis edeceğiz.

Adalet ve Kalkınma Partisinin 20 yıllık hükümeti döneminde , hukukun,bağımsız yargının ,kamusal güveninin bitme noktasına geldiği gibi , Tarım ve Hayvancılık’ta yapılamaz konuma gelmiştir.
Yoklukla,yoksullukla terbiye edilmeye çalışılan Türk çiftçisi ,kredi borçlarıyla hayatını idame ettirmek zorunda kalmış,Milletimizin efendisi olarak gördüğümüz köylülerimiz,bankaların ,tefecilerin ve tarım kredi koperariflerinin batağına düşmüş, ellerinde kalan topraklarını da hacze kurban etmiş durumdadır.
Son 5 yılda yüzde 800’lere varan Tarımsal girdi maliyetlerinin artışı nedeniyle ,Traktörüne mazot alamayan ,tarlasını ekemeyen çiftçimiz ,hayat umudunu yitirmiş ,çaresizlik dolayısıyla ne yapacağını bilemez bir hale gelmiştir.
Tarımı bitirmek için adeta büyük bir çaba gösteren Adalet ve Kalkınma Partisi kadroları Hayvancılık politikalarında da alkışlanacak bir başarı göstermiştir.
Zira Et fiyatları son 5 yılda yüzde 800 artmış , vakur vatandaşlarımız gram usulü ile evlerine et götürmeye çalışır duruma gelmiştir.
Son zamanlarda şahit olduğumuz, Milli Emlak tarafından satılan tarım arazileri , bölge insanları tarafından alınamazken, nereden geldiği belli olmayan gözünü inşaat rantı hırsı bürümüş , beşli çeteye peşkeş çekilmiştir.
İlkelerini şiar edindiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Köylü Milletin Efendisidir” düsturundan , milletin her türlü gamını ,kederini çeken emektar köylümüz , ne yapacağını bilemez hale gelmiş artan ,Elektrik, mazot ,gübre ve dolaylı olarak girdi maliyetleri dolayısıyla bankaların hizmetkarı haline dönüşmüştür.
Milletimizin umudu , Gençlerimizin sesi , olan İYİ Parti kadroları ,kangren haline dönüşen İşsizlikten, Tarıma, Kalkınmadan, nitelikli sanayi üretimine çözüm odaklı ve yenilikçe projeleriyle milletimizin sorunlarına çare olacaktır.
25 Ekim 2017’de Türkiye’ye umut olarak kurulan İYİ Parti , 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde ,halkımızın teveccühüne mazhar olarak , Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener’i n önderliğinde ülkemizin ve aziz milletimizin yeniden doğuşunu temsil edecektir.
Sözlerini Cumhuriyet döneminin mütefekkirlerinden Sakallı Celal’in “ Bastonumuzu vursak yeşerecek bu topraklarda halkımızın açlıkla terbiye olmasını başardığımız için bu talihsiz sistemi ne kadar alkışlasak yeridir” sözleriyle bitiren 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Cevdet Vural ,şartlar ne olursa olsun Bu ülkenin makus talihini yeneceğiz “dedi.

Cevdet VURAL Kimdir?

1966 Ardahan Çıldır ilçesi Eşmepınar Köyü’nde dünyaya geldi.

İlk Orta ve lise eğitimini Çıldır ilçesinde aldı.
1988 yılında Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinde göreve başladı.

Sırasıyla Çıldır-Çayırbaşı Göle-Ardahan Ankara Akyurt-Kahraman Kazan ve Sincan Tam Kredi Koperatiflerinde şube müdürlüğü görevi yaptı.

30/09/2017 yılında İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında katkı sunmak için emekli oldu ve İYİ Parti’ye katıldı.

İYİ Parti’de Kahramankazan Kurucu Üyesi olarak ve ilçe divanında görev aldı.

2018 Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti Ankara 2. bölgeden aday adayı oldu.

Halen Ankara Kahramankazan ve Temelli ASO 2organize sanayi bölgelerinde çelik ve kumlama boya sektöründe hizmet veren iki fabrikada yaklaşık 130 kişi çalışanı olan işletmede Yönetim Kurulu başkanlığı yapmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ