Demokrat Zafer

Bunu kadın, erkek, genç, yaşlı hep birlikte yapacağız, hep birlikte başaracağız!”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren’in partililer ve gönüllüler ile bir araya geldiği “Büyük Gemlik Buluşması”nda kalabalık salona sığmadı. Programa CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan ve başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve adayları, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Gemlikli muhtarlar ve muhtar adayları, siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri katıldı. Salonda iki binden fazla Gemlikli yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet, Pehlivan, “Önümüzde yerel seçimler var. Artık iktidar seçim sürecinde bile enflasyonu dizginleyemiyor. Yıpranmış, yaşlanmış, sorun çözen değil, sorun üreten iktidarın karşısında yurttaşlarımızın tercihi, bu gün dimdik ve güçlü şekilde ayakta duran Cumhuriyet Halk Partisidir. İşte buradayız, karşınızdayız!Yepyeni, pırıl pırıl, geçmişten aldığı cesaretle geleceğe azimle yürüyen bir kadro ile Gemlik’e hizmet etmeye hazırız. Bunu tek başımıza değil, el birliği ile yapacak, hep birlikte başaracağız!” dedi.

Projelerini anlatmak ve katılımcıları selamlamak için kürsüye gelen CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren ise “Biz Gemlik’e hizmetkar olmaya talibiz. Ülkemizin en güzel yerlerinden birinde yaşıyoruz. Kentsel dönüşüm, gençler, işçiler, emekliler hakkında projelerimiz var. Kentimizin kültür, sanat ve spor hayatı hakkında projelerimiz var. Ekibimiz gönüllü uzman arkadaşlarımızdan oluşuyor. Hazırladıkları konsept projeleri hayata geçireceğimiz halkımıza sunacak ve en beğenilen projeyi gerçekleştireceğiz. Bunu kadın, erkek, genç, yaşlı hep birlikte yapacağız, hep birlikte başaracağız!” şeklinde konuştu.

Şehir dışında olması nedeniyle programa katılamayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise gönderdiği mesaj ile desteğini iletti.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren’in proje lansmanı, 9 Mart Cumartesi, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ