Demokrat Zafer

AKTİF ANNE’DEN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Sosyal medyada @aktifanne olarak tanınan Şeyma Üskül geçtiğimiz günlerde Bursa’da cemiyet hayatının öncü isimlerinin katılımıyla bir kahvaltı organizasyonu düzenledi.
Sio’la Ristorante Pizzeria & Cafe’de gerçekleşen organizasyona;  Bursa’nın tanınan isimlerinden, Hayırsever ve İş Adamı Fuat Alparslan, Can Eli Dernek Başkanı Hasan Çalışkan ve çok sayıda davetli katıldı.  Pandemi nedeniyle 150 kişilik sınırlı sayıda katılım alınan organizasyonda katılan kadınlara çekilişle birbirinden güzel hediyeler takdim edildi.
Mikrofonlarımıza konuşan Şeyma Üskül duygularını şu şekilde dile getirdi;  ‘ Bugün burada 150 kıymetli kadını ağırlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Benim için bir hayaldi ve gerçek oldu. Onlarca ailenin sofrasına destek olmaktı tek amacımız bugünde bunu başarmış bulunuyorum. Bursa adeta tek yürek oldu ve nasıl duygularımı sizlerle paylaşacağım inanın bilmiyorum. Herşeye rağmen iyilik kazansın diyorum, Dünyayı iyilik ve bizler gibi güzel kalpli insanlar kurtaracak. Bugün burada olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. ” dedi.  Organizasyon fotoğraf çekimi ile son buldu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ