Demokrat Zafer

MERT DEMİR ” ACI VERİYOR”

Yayınladığı her şarkı liste başı olan Mert Demir, yeni teklisi “Acı Veriyor” ile müzik severlerle buluştu. Demir, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaran yeni şarkısının klibi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.
Ateşe Düştüm, Dön Desem, İkimize Birden, Cehennemin Dibi gibi hit’lerde imzası olan ünlü müzisyen Mert Demir’in yeni şarkısı “Acı Veriyor” Pale Records etiketiyle yayınlandı. Söz ve müziği Rıza Sarıtaş’a ait olan “Acı Veriyor” şarkısının düzenlemesi Mert Demir’e ait.
Sadece müziği ile değil aynı zamanda sahne performansı, karizmatik tarzı ve etkileyici sahne şovları ile izleyicileriyle özel bir iletişim kuran müzisyen yeni şarkısının klibi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Emre Pekçakır’nın yaptığı klip, büyük bir ekiple Tolan Stüdyoları’nda çekildi.
Son günlerini yeni şarkıları için stüdyoda ve hayranlarıyla buluştuğu konserlerinde geçiren zirvenin romantik ismi Mert Demir, yeni şarkısını da ilk kez 8 Mart’ta gerçekleştirilecek İstanbul konserinde söyleyecek.
Mert Demir’in “Acı Veriyor” single’ı şimdi tüm dijital platformlarda yayında.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ