Demokrat Zafer

Alex Tataryan & Seda Yüksel’in “Kum Taneleri” isimli yeni single’ı yayında

Alex Tataryan ve Seda Yüksel’i bir araya getiren, sözleriyle aşka davet eden ve müziğiyle dinleyicilerin ruhuna dokunacak romantik çalışma “Kum Taneleri” 2021 yılına damga vuracak.

Sözü ve müziği başarılı müzisyen Alex Tataryan imzası taşıyan “Kum taneleri”nin düzenlemesi, son zamanlarda sound yenilikleriyle dikkat çeken Genco Arı’ya ait. Alex Tataryan’nın güçlü yorumu, Seda Yüksel’in kadife gibi pürüzsüz tınısıyla birleşerek dinleyicilere şarkıyı yaşatıyor.

Kapağından, ikilinin imajına kadar her aşaması özenle çalışılan “Kum Taneleri”nin video klip yönetmenliğini Cemre Mert, üstlendi.

Tataryan ve Yüksel şarkılarıyla ilgili: “Hepimiz biraz hayal kırıklığı içindeyiz, kim bilir belki biraz da bencil. Ama içimiz tertemiz. Yaprak bile sıkılıyor tutunduğu, sarıldığı ağacından, biz suçu sonbaharda arıyoruz. Tıpkı sonbahardan sonra hemen yazın gelmediği gibi, her şeyin bir vakti zamanı var. Aşkın sonu ne olursa olsun kül ve duman olmaya değer. Tüm aşklar bir roman, hepsi birer zaman… İyi olan tektir her zaman, kötü deniz de kum taneleri kadar.” ifadelerini kullandı.

“Kum Taneleri” Avrupa Müzik markasıyla 5 Kasım’da tüm platformlarda yerini aldı. Video klip ise eş zamanlı olarak MuzikPlay kanalında yayında.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ