Demokrat Zafer

La Liva BeautyStudio’dan Yılbaşı Kampanyası

DokuzEylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsünün karşısında hizmeteveren La Liva Beauty Studio, yılbaşına özel indirimkampanyası sunuyor.

La Liva BeautyStudio Kurucusu Nazife Selçuk, 31Aralığa kadar nakit ödemelerde geçerli olmak üzeregerçekleştirdikleri yılbaşı kampanyasıyla kadınlarıngüzelliğine güzellik katacaklarını söyledi.

Kampanyahakkında bilgi veren NazifeSelçuk, “LaLiva yılbaşı kampanyasıyla, lazer epilasyonda ve bölgeselincelmede yüzde 50 indirim yapıyoruz. Ayrıca 6 seans Microterapipaketi alana 1 seans klasik cilt bakım ve 1 seans karbon peelingi dehediye ediyoruz. Microblading, Pudralama, Kaş Tasarımı, Mix KaşTasarımı, Altın Oran Kaş Tasarımı, Phi Lashes Lifting, DudakRenklendirme, Eyeliner, Kaş Silme ve Kaş Vitamini uygulamalarındada indirim imkanı sunuyoruz. Yeni yıla güzel girmek isteyenherkesi bekliyoruz” diye konuştu.

GÜZELLİKUYGULAMALARI TEK ÇATI ALTINDA

La Liva BeautyStudio’da yenilikçi ve teknolojik bir bakış açısıyla hizmetverdiklerine dikkat çeken Nazife Selçuk, şunları söyledi:“İnsanların güzellik adına her şeyi bulabilecekleri bir mekanıİzmir’e kazandırdık. Şu anda diyetisyen ve zayıflama birimi,Body Mac Slim cihazı ile bölgesel incelme, manikür, pedikür, ciltve saç bakımı, akne leke onarımları, lazer ve buz başlıklıepilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı gibi farklı alanlardahizmetlerimiz var. Alanında kabul gören dünyaca ünlü markalarınmalzemelerini kullanıyoruz. Güzellik sektöründe en az deneyimkadar malzeme kalitesi de sonucu çok etkiliyor. Sadece İzmir değil,Ege’den çok sayıda müşterimiz La Liva kalitesini yaşamakiçin bize konuk oluyor. Çevre yolunun hemen yanında olmamız bizeulaşım olarak da önemli bir avantaj sağlıyor. La Liva BeautyStudio Instagram adresimiz üzerinden de müşterilerimiz vetakipçilerimizle sürekli iletişim halindeyiz”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ