Demokrat Zafer

TÜRK EĞİTİM-SEN’İN HALKBANK’IN PROMOSYON ANLAŞMASININ REVİZE ETMESİ TALEPLİ MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR.

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No’lu Şube Yöneticileri 2021 Mart ayında Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halkbank arasında yapılan maaş promosyon anlaşmasının değişen ekonomik koşullar gerekçesiyle revize edilmesi talepli dilekçe eylemi ile topladığı 3567 adet dilekçeyi Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Halkbank Bölge Müdürlüğü’ne iletti.

“YILDIRIM’DA 3567 DİLEKÇE TOPLADIK. EYLEMİMİZE KATILAN TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ… HAK HAKLININ OLANA KADAR HAKLI MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ.”

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No’lu Şube Başkanı Fatih Gümüş; gelinen süreci, “Şube olarak 2021 Mart ayında Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halkbank arasında yapılan maaş promosyon anlaşmasının değişen ekonomik koşullar gerekçesiyle revize edilmesi talepli dilekçe eylemi ile topladığımız 3567 adet dilekçeyi Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Halkbank Bölge Müdürlüğü’ne teslim ettik.Eğitim çalışanlarının talep ve beklentilerini Halkbank Bölge Müdürü Gökhan Sümer Bankacılık Bölge Bölüm Müdürü Betül Namlı’ya ilettik. Talebimiz karşılık bulmaz ise eylemlerimizin devam edeceğini ifade ettik. Haklı talebimizin karşılanması için sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ