Demokrat Zafer

Yaşlanınca İnegöl’ü terketmeye son!

Seçime 33 gün kala Memleket’ten dikkat çeken açıklama! Memleket Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Yasemin Soydan;

“Bugün, İnegöl’ümüzün önemli bir sorunuyla, ailelerimizle sınanarak yüzleşiyoruz: Hava kirliliği. Bu sorun, sadece çevremizi değil, aynı zamanda sağlığımızı da tehdit ediyor. Hangimizin ailesinde bronşit olmuş bir çocuk, KOAH hastası yaşlı bir birey yok. İddia ediyorum her ailede en az bir kişi..

İnegöl’ün geleceği için bu sorunu çözme konusunda kararlıyım ve bu kararlılığımı somut adımlarla desteklemek, İnegöl’ümüzün yaşam kalitesini artırmak için önemli bir taahhütte bulunuyorum. İnegöl’ün havasını temizlemek ve hava kirliliği ile etkili bir şekilde mücadele etmek için bilim ve uzmanlıkla donanmış bir ‘Hava Kalitesi Kurulu’ kuracağız.

Kuracağımız Hava Kalitesi Kurulu, bilim insanlarından oluşacak ve şehrimizin hava kalitesini izlemek, analiz etmek ve iyileştirmek için stratejiler geliştirecek. Bu kurul aynı zamanda, halkı bilinçlendirme çalışmalarıyla, çevresel eğitim programlarıyla ve daha fazlasıyla desteklenecek.

Hava Kalitesi Kurulu’nun kurulmasıyla birlikte, İnegöl’ün geleceğini daha temiz bir hava ile şekillendireceğiz. Çocuklarımızın ve torunlarımızın daha sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Yaşlanınca doktor tavsiyesi ile İnegöl’ü terketmek zorunda kalmayacağız.

İnegöl’ün geleceği için, daha temiz bir hava için, bugünden harekete geçiyoruz. Hep birlikte, daha yaşanabilir bir İnegöl için çalışacağız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ