Demokrat Zafer

Corona’yı Mutosyandan Mutosyana Uğratan Eczacı Demokrat Partiden Büyükşehir Adayı…!!!

Demokrat Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının ömrünü insanların sağlıklı yaşamasına adayan bir isim olduğunu açıkladı. İl Başkanı Çağrı Kaplan, 2019 Osmangazi Belediye Başkan Adayıda olan Nazif Kara’nın olduğunu açıkladı.

İl Başkanı Kaplan; ” Partimizin ağabeysi Merkez Karar Kurulu Üyesi sayın Nazif Kara ateşten gömleği giyerek Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştur. Bursa’mızda Merkez Sağ kitlenin her seçim döneminde kendi öz yuvasından uzaktaki misyona oy vermesine Bursa’nın öz evladı sayın Nazif Kara ile sonlandıracağız. Bursa’nın Nazif Kara’nın başkanlığında 20 yıllık esaretine son vereceğine inanıyoruz. Bursa yeniden çağ atlayarak tekrar süper lige çıkacaktır” dedi.

DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Kara ise seçim çalışmasına hızlı başladı. Kara; “Sevdamız Bursa’mızın kördüğüm olan sorunlarını Demokrat kadrolar çözecektir. Demokrasinin temel taşı seçimlerde Kır’at şaha kalkacak Bursa kalkınacaktır. Vatandaşlarımızın her sıkıntılarında yanlarında Demokratları bulacaktır.” dedi. Kara, Kent Meydanı, Çarşamba, Altıparmak, Tarihi Hanlar ve Kapalı Çarşı esnafını dinleyerek sorunlarını çözeceklerini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ