Demokrat Zafer

Vatandaşa Hizmet Edebilmek İçin Yollara Düştük!

Bursa’nın Osmangazi İlçesine bağlı Soğukkuyu Mahallesi Muhtar Adayı Gülşen Açıkkol’un lokma dağıtımına Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Kara, Demokrat Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Önder Ersoy, Demokrat Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Adayları Cüneyt Bil ve Hasibe Palabıyık, DSP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mehmet Seskır’da katılarak vatandaşla sohbet etme imkanı buldu.

Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Kara; “İlimiz genelindeki sorunları biliyor çözüm yollarıyla yerelde iktidara yürüyoruz. 20 yıldır yatırım yapıyoruz diye taş üstünde taş koymayanlardan hesap sorma vakti 31 mart seçimleridir.”  dedi.

Demokrat Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Önder Tanır;  “Doğup büyüdüğüm ilçeye belediye başkanı olmak için çıktığımız bu kutsal görevde vatandaşlarımızın günlük olarak yaşadığı sorunları muhtarlarımız  ile koordinasyonu elden bırakmadan onların vasıtasıyla çözeceğiz. Muhtar adaylarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

DSP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mehmet Seskır; “Birçok ilden daha büyük olan ilçemizin düğümlenmiş sorunlarını muhalefet partilerin ortak akılla bulacağı çözümler çözecektir.” dedi.

DP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Bil; “Güney Kuzey Aksı’nda bulunan mahallemizin öncelikle ulaşım dahil biriken 7 sorununu çözmek için çıktığımız bu kutsi yolda tüm enerjimizi 136 mahallemize harcayarak yeniden Osmangazi’mizi parlayan yıldız yapacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ