Demokrat Zafer

BERTEKS TEKSTİL, R+T STUTTGART FUARI’NDA İKİ STANDIYLA GÜCÜNÜ VE ÇEŞİTLİLİĞİNİ GÖSTERDİ

Berteks Tekstil,  19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşen R+T Stuttgart’ta yenilikçi ürünlerini sergilediği iki standıyla ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Panjurlar, kapılar/giriş kapıları ve güneş kırıcı sistemler konusunda dünyanın önde gelen ticaret fuarı R+T Stuttgart, 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Fuarın öne çıkan katılımcılarından Berteks Tekstil, iki ayrı stand’ında en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Berteks Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan, fuarda hem Berteks hem de Plicell markaları ile yer aldıklarını belirterek şunları kaydetti: “1922’den beri bir aile şirketi olarak tekstil sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 2000’lerden itibaren üretim altyapısına yaptığımız yatırımlar ve Ar-Ge çalışmalarımız ile ihracat kapasitemizi artırdık. Şu anda 5 kıtada 55’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. R+T Stuttgart, sektördeki en önemli fuarlardan biri ve bu fuarda hem Berteks hem Plicell standlarımızla yer alarak en yeni ürünlerimizi katılımcılarla buluşturduk.  R+T Stuttgart gibi fuarlar, ürünlerimizi global pazara tanıtmak, yeni müşterilere ulaşmak ve mevcut müşterilerle ilişkilerimizi geliştirmek için güzel bir imkan sunuyor.”

İnovatif ürünler dikkat çekti

R+T Stuttgart’ta 160 metrekarelik standında ziyaretçilerini ağırlayan Berteks Tekstil, akustik kumaşlardan antibakteriyel kumaşlara, iç mekanlarda enerji maliyetlerini düşüren termotex kumaşlardan tekstil tabanlı duvar kağıtlarına kadar inovatif ve yenilikçi ürünlerini katılımcılarla buluşturdu.

Her mekana uygun çözüm perdeleri

Berteks Tekstil, 2014 yılından bu yana ev, ofis, kış bahçesi, cam balkon, otomobil ve teknelerde ihtiyaçlara yönelik çözüm perdeleri sunduğu Plicell markasıyla da fuarda yerini aldı. Tasarım, teknoloji ve konforu bir araya getiren Plicell, kullanım kolaylığı, ısı yalıtımı, güneş kontrolü gibi özelliklerinin yanında modern ve şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Berteks, Plicell markasıyla, sunduğu kaliteli ve orijinal ürünleri sadece Türkiye’de değil, Avrupa’nın neredeyse her ülkesinde tüketicilerle buluşturuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ