Demokrat Zafer

Gazeteci İrfan Aydın Orhangazi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı! “Meclise Akıllı Değil Bir Deli Lazım!”

Meslektaşlarımızdan İrfan Aydın, belediyedeki ahbap çavuş ilişkisine isyan ederek Orhangazi’de bağımsız belediye meclis adayı oldu. İrfan Aydın’a ilk destek ise genç meslektaşlarımızdan Özge Demir’den tam destek geldi. Özge Demir sosyal medya hesabından; ”

Destekliyor muyum ? Evet!
Desteklemeli misiniz ? Evet!
Neden mi ?
Belediyeleri halkın içinde olan,halk için yararlı işler yapan emekçiler yönetmelidir. İrfan Aydın’da bir basın emekçisidir. Yaptığı gazetecilik ile yıllardır zaten Orhangazi halkına hizmet etmektedir. Neden daha fazla faydalı olmasın ? Belediye meclis üyesi bir gazeteci, belediyedeki çoğu olumsuzluğun önüne geçecektir.
Şirket sahipleri, müteahhitler,bir partiye ikbal için girip yükselen yağmacılar,demokrasiden nasibini almamış köhne varlıklar,7 sülalesini zengin yapmaya gelen tefeciler,fakir fukaranın emeğini ihalelere meze edenler belediyeleri YÖNETMEMELİ!
Belediyeler halkındır, belediyeler emekçi sınıflarındır.
Halkın içinden gelenler belediyeleri,kolektif,adil,eşit, hakkaniyetli bir şekilde yönetebilir. Hele bir basın emekçisi halkın sesi olma noktasında öncü olacaktır.
Biz halkın içinden gelenler emin olun, zenginlerden daha iyi yönetiriz.
Gazeteci İrfan Aydın’a başarılar diliyorum. Orhangazi halkını sağduyulu oy kullanmaya ve İrfan Aydın’a destek olmaya davet ediyorum.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ