Demokrat Zafer

Vosmer Otomotiv 2023 Yılını 8 Bini Aşkın Araç Satışıyla Tamamladı!

2023 Yılında 62 Binden Fazla Araç Sahibi Vosmer Otomotiv’in Uzman Ekibinden Servis Hizmeti Aldı!

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, satış ve satış sonrasındaki başarılarını performansına yansıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2023 yılını 8 binden fazla otomobil ve hafif ticari araç satışıyla tamamlayan Vosmer Otomotiv, satışlarını yüzde 50, cirosunu ise yüzde 128 oranında artırmayı başardı. Geçtiğimiz yıl 62 binden fazla araca servis hizmeti sağlayan şirket, 1000’in üzerinde ikinci el araç satışına imza attı. Başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Uzman ekibimiz ve hizmette mükemmellik prensibimizle daha başarılı bir 2024 için çalışmaya devam ediyoruz. Karbon ayak izimizi azaltacak yatırımlarımız 2023’te de devam etti. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl, yaklaşık 2,5 milyon dolarlık yatırımla bir GES (güneş enerji santrali) tesisini devreye aldık. Bu tesisle yıllık elektrik ihtiyacımızın yüzde 160’ını karşıladık. Vosmer Otomotiv, spordan kültüre hatta eğitime kadar pek çok etkinlikte yer alarak, destekleyen bir şirket kültürüne sahip. 2023 yılında da birçok etkinlikte İzmirlilerle bir araya geldik. 2024 yılında da planlarımız çerçevesinde İzmir’in kültürel, sosyal ve sportif zenginliklerini destekleyici etkinliklerin en önemli destekçisi olacağız. Sadece showroomlarımıza gelen müşterilerimize değil İzmir’de yaşayan herkese her alanda ulaşmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve hizmette mükemmellik prensipleriyle çalışmalarını sürdüren Vosmer Otomotiv, performansını artırmaya devam etti. Doğuş Otomotiv ile Yüce Auto Yetkili Satıcısı ve Servisi olarak 2009 yılından bu yana İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına hizmet veren şirket, 2023 yılını güçlü bir performansla geride bıraktı.

62 binden fazla araca servis hizmeti sağladı!

Geçtiğimiz yılı 8 binin üzerinde otomobil ve hafif ticari araç satışıyla tamamlayan Vosmer Otomotiv, 2022 yılına göre satışlarını yüzde 50 artırarak önemli bir başarıya daha imzasını attı. Şirket, geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 128 oranında artırırken, 1000’in üzerinde de ikinci el araç satışı gerçekleştirdi. Satış sonrası hizmette dünya çapında ödüller de kazanan Vosmer Otomotiv, 2023 yılında 62 bini aşkın araca servis hizmeti sağladı. Şirketin 2023 yılı performansını değerlendiren Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzman ekibimiz ve hizmette mükemmellik prensibimizle daha başarılı bir 2024 için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Pek çok sektör gibi otomotivin de bir değişim yaşadığını vurgulayan Siyon Karmona, “Karbon ayak izimizi azaltacak yatırımlarımız 2023’te de devam etti. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl, yaklaşık 2,5 milyon dolarlık yatırımla bir GES (güneş enerji santrali) tesisini devreye aldık. Bu tesisle yıllık elektrik ihtiyacımızın yüzde 160’ını karşıladık” diye konuştu.

Bir yandan daha iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti için çalışmalar yaparken diğer taraftan da İzmir’e fayda sağlamaya devam ettiklerini ifade eden Siyon Karmona, şöyle devam etti: “Vosmer Otomotiv, spordan kültüre hatta eğitime kadar pek çok etkinlikte yer alarak destekleyen bir şirket kültürüne sahiptir. 2023 yılında da birçok etkinlikte İzmirlilerle bir araya geldik. Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen Çikolata&Tatlı ve Çocuk Festivali’nin katılımcısı ve bileklik sponsoruyduk. Yine mayıs ayında Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na (Wenergy) katılım gösterdik. İzmir’in en çok ziyaret edilen festivallerinden biri olan ve her yıl ekim ayında gerçekleşen İzmir Kahve Festivali’nin ana sponsoruyduk. Yine ekim ayında, İzmir Küçük Kulüp’te Vosmer Tenis Turnuvasını düzenledik. 2024 yılında da planlarımız çerçevesinde İzmir’in kültürel, sosyal ve sportif zenginliklerine katkı sağlayan etkinliklerin en önemli destekçisi olacağız. Sadece showroomlarımıza gelen müşterilerimize değil İzmir’de yaşayan herkese her alanda ulaşmaya gayret göstereceğiz”.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ