Demokrat Zafer

E-Ticaret ve E-İhracat ekosistemi Oniki’de buluştu

E-Ticaret ve E-İhracat ekosistemi 1 Kasım’da Mall Of İstanbul – Hilton Convention Center’da düzenlenen Oniki etkinliğinde bir araya geldi. Hem sanal hem de fiziki ortamda gerçekleşen etkinliğe 800’ün üzerinde katılımcı yer aldı.

Oniki, 20 Haziran 2022’de Zorlu PSM’de ilk kez hayata geçirdiği E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’nın ikinci ayağını Horoz Lojistik ve Onreon’un ana sponsorluğunda 1 Kasım 2022’de Mall Of İstanbul – Hilton Convention Center’da gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü Merve Akıncı’nın yaptığı konferansın konuşmacıları arasında; ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi, EVFED Genel Sekreteri ve Sorto Business Kurucusu Sibel Palacıoğlu, Horoz Lojistik İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Gürbüz, Oniki Kurucu Ortağı ve CEO’su Ziya Kızıltan başta olmak üzere birçok önemli isim yer aldı.

Konferansta E-Ticaret ve E-İhracat alanında çözüm üretmiş olan markalar, yazılım ve teknoloji şirketleri ile bu alandaki çözümleri arayan KOBİ’ler, üreticiler ve girişimcileri bir araya geldi. Hibrit konseptte gerçekleşen etkinliğin fiziksel kanadında 430 katılımcı yer alırken, online tarafta ise 400’ün üzerinde katılım gerçekleşti. Bir eleme sürecinden geçirilerek seçilen katılımcılar; etkinlik günü yapılan 12 B2B eşleşme seansıyla birlikte toplamda 8 bin 500’ün üzerinde bire bir iş odaklı networking görüşmesi gerçekleştirdi.

İş insanlarını hibrit yapay zeka teknolojisi eşleştirdi

İlk etkinlikte Oniki tarafından geliştirilen yapay zeka destekli B2B matchmaking yapan hibrit event teknolojisi bu konferansta da kullanılarak katılımcıların B2B masalarda bire bir iş odaklı networking yapmalarını sağladı. Oniki, geliştirdiği bu teknolojiyle etkinliğe katılan iş insanlarını kendilerine ve işlerine maksimum fayda sağlayacak en doğru 12 kişiyle bir araya getirdi.

Etkinlikte birçok uzman konuşmacı sahne aldı

Konferansa katılan alanında uzman konuşmacılar; kendi uzmanlık alanlarında maksimum 12 dakika süren ve sektöre dair güncel ve faydalı bilgiler içeren sunumlar gerçekleştirdi.

Horoz Lojistik E-ticaret Grup Müdürü Kaan Cömert, Onreon CEO’su Ömer Ünsal, Papara Partner ve COO’su Cenap Doğru, EDM Bilişim İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, PayTR CEO’su Tarık Tombul, Rexven CEO ve Kurucusu Mehmet Tek, HeloRobo CEO’su Kağan Tonyukuk Fikri, Yuppion Kurucusu Hakan Gerin, Digital Exchange Kurucu Ortağı ve CEO’su Emrah Pamuk gibi birçok önemli isim konuşmacılar arasında yer aldı.

Etkinliğin sonunda düzenlenen ödül töreninde Oniki uygulaması üzerinden en çok puan toplayan katılımcılara 12 özel hediye verildi.

Oniki’nin sıradaki durakları Kayseri ve İzmir olacak

Oniki düzenlediği etkinlikleri İstanbul ile sınırlı tutmayacak. E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’nın 29 Kasım’daki durağı Kayseri olurken, 27 Aralık’taki durağı ise İzmir olacak.

Öte yandan 2023 yılının programı da etkinlik ekibi tarafından planlanırken yeni yılın başlangıcıyla birlikte yoğun bir etkinlik turnesine çıkılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ