Demokrat Zafer

BURSA’DA YENİ MODA;SİLİMCİ OKTAY SWOT LEZZETLER..!!

Bursa’mızın tanınmış simalarından genç İş insanı Silimci Oktay Lakabıyla adını tüm yurtta da duyurmuş olan Oktay Çınar Nilüfer ,23 Nisan Mahallesi’nde Silimci Oktay Swot Lezzetler adı altında açmış olduğu mekan Bursa’nın adeta moda buluşma noktasına dönüştü.

Açılışının üzerinden daha bir ay kadar bir zaman geçmemiş olmasına rağmen hem Bursa gündeminde hem de ülke gündeminde  yer edinmiş olan Silimci Oktay Swot Lezzetler’in  Bursa’da popüleritesi  her geçen gün artmakta.

  KISA ZAMANDA POPÜLER MEKAN OLMUŞ DURUMDA

Geçtiğimiz haftalarda yapılan açılışta  Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz  Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, ve daha birçok Bursa’nın tanınmış sevilen kişilerinin de hazır bulunduğu açılış renkli görüntülere sahne oldu.Açılışta katılımcıların küçük açıklamalarla destek verdiği konuşmalarda söz alan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Bursa’mıza böylesine güzide bir mekanı kazandıran Silimci Oktay lakabıyla tanınmış Oktay Çınar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve kuzu etinin en güzel hali Cağ kebap’tan yemeğe Bursa’da yaşayan herkesi  davet etmek istiyorum dedi.Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan sonra söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız da yine aynı şekilde Erzurumlu genç İş insanı Oktay Çınar’a İthafen uzun yıllar slimci olarak Bursamıza hizmet veren Silimci Oktay Swot Lezzetler markası ile bundan sonra bu sektörde hizmet vermesi ve bu girişimci ruhu nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi,Lezzet severleri cağ kebabını seven herkesi Silimci Oktay Swot Lezzetleri gelmesi gerektiğini belirtti.Açılıştan günümüze  geçen süreçte hem mekanın doluluğu hem lezzetin güzelliği ile takdir edilmesi çok uzun sürmedi.

***Öncelikle Oktay Bey,Bizleri ekibimizi Yeni açmış olduğunuz mekana konuk ettiğiniz için teşekkür etmek  istiyorum,hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Gerçekten hoş güzel bir mekan bizlere bu konuyla ilgili neler söylersiniz?

ERZURUM-TORTUM CAĞ KEBABI..!!

— Cağ kebabının  Erzurum’un Erzurum’un da Tortum ilçesinin olduğunu biliyoruz.Allah’ın izniyle. Biz de bu Tortum Cağ Kebabını Bursa’dan tüm dünyaya duyurmak için ilk adımımızı attık. Cağ kebabını Silimci Oktay’ın şubesinde yemeği tavsiye ediyorum herkese.

**** Bursa’nın Son zamanların en revaçta en teveccüh gören lokasyonunda 23 Nisan Mahallesi’nde bulunuyorsunuz, buraya özellikle gelen lezzet severler ne için gelmeli?

KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ KUZULARDAN..!!

—- Muhabbet için gelmeli, lezzet için gelmeli. Etin de en iyisini getirdik muhabbetin de en güzelinin yapılması için mekanımıza herkesi bekliyoruz.

**** Cağ kebabınız gerçekten çok güzel çok lezzetli bu güzel lezzetin kaynağı neresidir?

—Biz Erzurum’da küçükbaş hayvancılık yapıyoruz kendi yetiştirmiş olduğumuz kuzuları günlük kesip oradan buraya nakliye ile getirip burada şişe takıyoruz. Bu anlamda bizim bu güzel lezzetimizi Bursa’da yaşayan tüm insanlarımız gönül rahatlığıyla yiyebilirler onlara şimdiden mekanımıza beklediğimizi belirtmek istiyorum ve hepsine şimdiden afiyet olsun demek istiyorum.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA YİYEBİLİRSİNİZ..!!

Bursa’nın son yıllarda revaç gören bir lokasyonunda 23 Nisan Mahallesi’nde açılmış olan Silimci Oktay Swot lezzetler’de  %100 Kuzu etinden yapılan Tortum Cağ döner ve Yanındaki mezelerle kısa zamanda Bursa’nın gözde mekanı haline dönüşmüş durumda.

Önceki mesleği Silimcilik olan Erzurumlu genç İş insanı Oktay Çınar böylelikle bu sektörde de başarılı olabileceğini cümle aleme göstermiş durumda. Bizler de ziyaret etmiş olduğumuz mekanda Öncelikle cağ kebap  ve yanında gelen mezelerin güzelliği ikram edilen sebzelerin tazeliği dikkatimizden kaçmadı. Erzurum ve hatta Oktay Bey’in söylediği üzere Erzurum-Tortum  yöresine özgü damak tadıyla kendi yetiştirdikleri kuzu etinden yapılmış olan Cağ kebabı yumuşacık eti ve sulu yapısı ile ekibimizin de beğenisini kazandı.Cağ kebabın  yanında gelen birbirinden güzel mezeler de güzel bir görünüm arz  ediyordu.Mekanın ayrıca ulaşılabilir konumda olması aracınızı park etmek anlamında pek sıkıntı yaşamayacak olcağınız  bir yerde olması bunun yanı sıra mekanın iç dizaynı ,koltuk ,masa seçimi, ışıklandırma yöntemi ile takriben 50-60 kişiye aynı anda hizmet verebilme özelliği de mekanın diğer özellikleri arasında..Cağ kebabı ustasının bilgi ve birikimi,servis  elemanlarının  alakası serviste  itinalı davranması da ayrıca yine mekanın saygınlığı anlamında gözlerden kaçmaya diğer hususların başında geldiğini belirtmek isterim.

YUMUŞAK VE AĞIZDA TAT BIRAKAN BİR LEZZET..!!

Yumuşacık ve suyunun tam kurumamış olması özelliğiyle ağızda uzun süreli tat bırakan Cağ kebabını bizler de Bursa’da yaşayan başta çağ kebabı severler olmak üzere tüm lezzetseverlere özellikle tavsiye etmek istiyoruz. Ayrıca Cağ kebabının yanında gelen birbirinden lezzetli mezeleride gerçekten tatmaya ve görülmeye değer olduğunuda ayrıca belirtmek istiyoruz. Zaten açılışından bu yana bir ay kadar bir zaman geçmemiş olmasına rağmen Bursa’da yaşayan insanlardan görmüş olduğu teveccüh  aslında mekanın tanınması ve tutulması anlamında başlı başına bir kanıt.

 DAMAK ÇATLATAN LEZZETİ HERKESE ÖNERİYORUZ..!!

Bizler de uzun yıllar Bursa’ya Silimcilik  mesleği anlamında hizmet veren  ve bu anlamda lakabı da Silimce Oktay’a dönüşen Erzurumlu Genç İş insanı Oktay Çınar’a Bursa’mızda böylesine güzel bir Swot lezzetler mekanı kazandırmış olmasından dolayı Teşekkür ediyor , Gelecek planlaması anlamında da şubeleşme planlarının en kısa zamanda hayata geçirmesini umuyor, başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Silimci Oktay Swot Lezzetler

23 Nisan Mahallesi,

Mithatpaşa Caddesi

Paradise Life Residence

D Blok  10/D/A

Gsm:0 532 136 67 87

NİLÜFER/BURSA

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ