Demokrat Zafer

BAŞKAN IŞIK’TAN HATAY’A HASSA’YA ZİYARET

Depremin ilk anlarından itibaren tüm imkanları ile seferber olan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bir kez daha moral ve destek olmak için meclis üyeleri ile birlikte bölgeye gitti.  Başkan Işık, temel ihtiyaçların yanı sıra bu kez depremzedelere çağ kebap da ikram etti.

                GÜRSU’DAN HATAY HASSA’YA ÇIKARMA   

Asrın felaketi için 7’den 77’ye tüm ilçe halkı ile birlikte örnek bir yardımlaşma ve dayanışma sergileyen Gürsu Belediyesi, temel yardım ihtiyaçlarla ile dolu onlarca tırın yanı sıra arama kurtarma ekipleri ve  aş evi bölgeye önemli destek sağladı. Depremin ilk günlerinde bölgeye giderek çalışmalara bizzat destek veren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu kez moral vermek amacıyla bir kez daha  deprem bölgesine giderek depremzedelerle bir araya geldi.

Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Güvenç Köyü, deprem sonrasında yaşadığı yıkımla en çok gündeme gelen  noktalardan biriydi. Adıyaman’dan sonra Hatay’da Afet Koordinasyon Merkezi başta olmak üzere birçok bölgeyi gezip, sahada çalışma yapan  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gürsulu Belediye Meclis Üyeleri, çalışmalarının ardından Güvenç Köyü sakinleri ile bir araya geldiler. Onlar için kurulan çadırların olduğu bölgede onlara manevi destek sağlarken moral olması için cağ kebap pişirip  ve ikram ettiler

Başkan Işık, Meclis üyeleri ile birlikte  bölgeden götürdüğü cağ kebabı vatandaşlara ikram etmek için kolları sıvadı. Gürsu’nun meşhur cağ kebabını elleri ile hazırlayan Başkan Işık, “ Hatay, yaşadığı yıkımlarla bizi derinden sarstı.

Kenti dolaştık ancak özellikle Hassa ilçemize gelmek, buradaki vatandaşlarımıza direk temas etmek istedik. Ekiplerimiz günlerdir deprem bölgelerinde koordineli çalışıyorlar.

Bugün amacımız burada kardeşliğimizi pekiştirip, onlara biraz da olsa moral verebilmek. Devletimizin gücünü ulaştığı bu noktalarda görebilmek de ayrı bir gurur. El birliği ile yaraları saracağız inşallah.” Diye konuştu.

Cağ kebap ikramı sonrası çadırları tek tek gezen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,  vatandaşlarla sohbet edip, çocuklarla oyun oynadı.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ