Demokrat Zafer

Milli Görüş belediyeciliğini bu millete yeniden hediye etmek istiyoruz

Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İkram Akkaya oldu.

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı

Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını, 15 Temmuz Demokrasi meydanında kamuoyuna açıklamak üzere bir araya geliyor.

Gerçekleşen Aday Tanıtımı açıklamasına Yıldırım Belediye Başkan Adayı Abdullah Kocamaz, Kestel Belediye Başkan Adayı Ahmet Demirağ, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Kerim Bulut, Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan, Gürsu Belediye Başkan Adayı, Seçmen Ergene de katıldı.

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İkram Akkaya oldu.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan’ın konuşmasından satır başları şöyle; 

Bugün bu meydanda yalnızca teşkilat mensupları olarak bulunmuyoruz. Bugün bu meydanda açlık sınırının altında çalışan milyonlarca işçi var, tenceresini kaynatacak yemek bulamayan anneler var, masraflarından dolayı okul yolunu unutan genç evlatlarımız, öğrenci kardeşlerimiz var. Çok kıymetli Bursalılar, bu meydanda tarihin zor gün gün geçirdiği dönemlerde insanlar rehber olacak bin yıllık Anadolu rüyasının yükselmiş olan o sağlam iradeli insanlar var. Bu meydanda bizimle birlikte Osman Gazi Han var. Orhan. Gazi Han var. Sultan Fatih var. Bu meydanda Profesör Doktor Necmettin Erbakan var.

“HEPİMİZ HEYECANLIYIZ”

Arzumuz peşinde koştuğumuz ideal çok net. Milli Görüş belediyeciliğini bu millete yeniden hediye etmek istiyoruz. Aynı zamanda iki kutuplu arasında sıkıştırılmak istenen siyasi denklem, bu seçimde bozarak milletimize rahat bir nefes aldırmak istiyoruz. Kutuplaştırma ve ayrışma siyasetinin tarihin tozlu raflarına kaldırmak istiyoruz. Bursa’mızı yeniden 1994 ruhu ile tanıştırmak istiyoruz. Milli Görüş belediyeciliğiyle ilgili Bursa’mıza huzur, barış, bereket dolu bir şehir yapalım. Hepimiz heyecanlıyız, hepimizin içinde büyük bir coşku var, inanç var, azim var.

ADAY AVUKAT İKRAM AKKAYA

Bursa, Saadet geliyor. Gözün aydın Bursa. Milli Görüş belediyeciliği geliyor. Gözün aydın, yolumuz açık, menzilimiz mübarek olsun. Şimdi 31 Mart’ta Milli Görüş belediyeciliğinin Bursa’daki temsilcisini Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı sizlere takdim ediyorum. Payitaht Bursa’mızın büyükşehir belediye başkan adayı Avukat İkram Akkaya.

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İkram Akkaya’nın konuşmasından satır başları şöyle;

Sevgili Bursalılar aziz hemşehrilerim öyle zannediyorum, Bursa’nın bugüne kadar gördüğü en genç büyükşehir adayıyım.  Yalnızca Bursa’nın değil aynı zamanda Türkiye’nin de ilk büyükşehir belediye başkan aday adayıydım. Bir an bile düşünmeden memleketin geldiği, yaşadığımız bu maddi ve manevi çöküşe daha fazla kayıtsız kalamadık ve  hazırız dedik.  Bursa’yı çaresiz bırakmama adına burada geldik ve adaylığımızı aday adaylığımızı tüm kamuoyuyla paylaşmış olduk. Bazı arkadaşlarımızın aklına gelebilir ihtimaldir. Her ne kadar Bursa’nın açıklanmış ilk aday adayı olsak da, kaderin garip bir  cilvesidir. Açıklanan ve ilan edilen son adaylardan biri olduk. Hiç tereddütünüz olmasın. Allah’ın izniyle biz bu maçı buradan çeviririz.  Çevireceğiz. Zira bu maçı buradan çevirme genç yürekte, cesaret de gördüğünüz üzere heyecan da bizde var.

“BURSAMIZ YENİ BİR GÜNE UYANACAK”

Eğer arzu edilen şey hayal edilen şey bilgiyse, tecrübeyse işte biz buradayız. Inançla aranan, kararlılıksa,  sadakatsa, bakın. 4 kez partisi kapatılmış olmasına rağmen defaatle bölünme yaşamış olmasına rağmen ihanetlere, tehditlere ve şantajlara boyun eğilmedi.  Önümüzde 50 gün gibi bir zaman var. Hiç şüpheniz olmasın.  Bütün ezberleri bozacak. Bütün dengeleri bozacağız. Bizim kişilerle bir meselemiz ya da derdimiz yoktur. Bizim derdimiz zihniyetle ve bu mevcut yönetim anlayışıyla.  Nisan’la beraber Bursa’mız yeni bir güne uyanacak ve yıllar sonra umut edecek. Diyor ya Nazım Hikmet, umut edebilme kabiliyetimizi adılar elimizden. Ne diyeyim? Dilerim bizden çaldıkları umut, gerçekler ihtiyacı olan birilerine gidiyordur. Biz bu mücadelemiz inşallah Bursa’mızın tüm gençlerine umut olacak. Yeni bir sayfa açacağız. Yeni bir anlayış milli görüş anlayışı ortaya koyacağız. Bütün bir Bursa’yı kucaklayacağız. Lafta değil kıymetli kardeşlerim. Erbakan Hoca’mıza vaktiyle sordular. Muhalefetteki Erbakan’ını iktidardaki Erbakan’ını alışmış ya insanlar o çelişkiye muhalefetteyken başka konuşur iktidarda bambaşka şeyler söyler ya da yapar. Hocamız enfes bir cevap vermiştir. Tek bir Erbakan var diyordu. O da muhalefetteyken söylediklerini iktidara geldiğinde hayata geçiren Erbakan’dır.

“BURSANIN HAKKINI BURSAYA VERMEK İÇİN GELİYORUZ”

Kural haline getirenlere inanç, biz Bursa’da adaleti sağlayacağız. Ehliyet ve liyakatli kadrolarla Bursa’yı yöneteceğiz. Sorunların problemlerin adeta kartopu gibi büyüdüğü böyle bir dönemde tüm bu meselelerin, problemlerin çözümü de ancak Saadet Partisi’yle, Milli Görüş’le ve ahlaklı kadrolarla mümkündür. Biz Bursa’nın hakkını Bursa’ya vermek için geliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ