Demokrat Zafer

Sınırsız Eğlenceye Hazır Mısınız? Party Monsterzz Piyasada!

Türk oyun sektörünün önde gelen oyun stüdyolarından biri olan Funverse Games, çok oyunculu yeni parti oyunları “Party Monsterzz”ı piyasaya sürdü.

20 Ekim’de ilk olarak Epic Games Store’da erken erişime açılan Party Monsterzz, platformun yeni geliştirici destek programı “Epic First Run”un da ilk katılımcılarından biri oldu.

5 Şubat 2024’te başlayacak olan Steam Next Fest etkinliğinde de yer alacak olan Party Monsterzz, etkinliğin ardından ise her iki platformda da tam sürüm olarak yayınlanacak. PC sürümüne ek olarak, “Party Monsterzz”ın takip eden aylarda Xbox ve PlayStation için de yayınlanması planlanıyor. Ancak konsol versiyonlarının yayın tarihi ile ilgili şu an için kesin bir bilgi bulunmuyor.

4v4’e kadar takım oyunu için tasarlanmış olan “Party Monsterzz”, canlı grafikler, deli dolu karakterler, sonsuz eğlence ve kahkaha vaat eden benzersiz mini oyunlarla dolu, komik ve kaotik bir deneyim sunuyor. Diğer party oyunlarından farklı olarak takım çalışması, oyunun tam merkezinde yer alıyor. Beraber oynayan arkadaşları; engelleri aşmak, bulmacaları çözmek ve bu kaotik, eğlence dolu dünyada zaferi elde etmek için birlikte çalışmaya teşvik ediyor.

“Party Monsterzz” sadece bir oyun değil, aynı zamanda sosyal bir deneyim. Hem çevrimiçi hem de yerel çok oyunculu seçeneklerle, oyuncular kanepede yan yana olsalar da dünyanın dört bir yanına dağılmış olsalar da takım oluşturma imkanı tanıyor. Oyuncular ayrıca, her oyunu kişiselleştirilmiş bir macera haline getirmek için canavarlarını özelleştirebilme seçeneğine sahipler. Bu özelleştirme seçenekleri arasında, erken erişim oyuncularına özel içerikler de ilerleyen günlerde oyunda yer alacak.

Oyuncular, erken erişim sürümünde sınırlı sayıdaki mini oyunları deneyimleme fırsatına sahip olacak. Funverse Games’in hedefi, topluluktan gelen fikirler ve geri bildirimlere dayanarak, erken erişim sırasında oyun sayısını hızla 20’nin üzerine çıkarmak. Ayrıca erken erişim süresi boyunca, düzenli güncellemeler ile oyun içi içeriğin taze ve ilgi çekici tutulması oyun geliştirme ekibinin üzerinde durduğu bir diğer husus.

“Party Monsterzz” Epic Games mağazası ve Steam sayfalarını ziyaret ederek oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca Party Monsterzz Discord sunucusu üzerinden beraber oyunu deneyimleyebileceğiniz yeni arkadaşlarınıza ulaşabilir ve geliştiricilerle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

Funverse Games hakkında: Funverse Games, “önce oyuncular” parolası ile yine oyuncular tarafından kurulan bir oyun geliştirme şirketidir. Ekipleri, kalplerinde tutkulu bir oyun sever olan geliştiriciler, sanatçılar ve vizyonerlerden oluşmaktadır. Güncel teknolojileri ile oyun dünyasını geleceğe taşıma konusunda kararlı olan Funverse Games, bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ