Demokrat Zafer

31 Mart yerel seçimleri, sadece yerel seçim olarak görülmemelidir

MHP Bursa, 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken seçim sürecinde izleyecekleri yolu anlattı. Açıklamalarda bulunan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, “Önümüzde yeni bir eşik vardır. 31 Mart yerel seçimleri, sadece yerel seçim olarak görülmemelidir” dedi.

MHP Bursa seçim sürecini anlattı

MHP Bursa, 31 Mart yerel seçimleri için izleyecekleri yolu ve planlarını anlatacağı toplantı MHP İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirildi. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Davut Aydın, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci‘nin bulunduğu toplantıda Büyükataman açıklamalarda bulundu.

Büyükataman, “İlkelerinden taviz vermeden, eğilmeden,özünden kopmadan mücadelelerini sürdürmüştür. Yiğit dava adamlarının, ğlkü erlerinin kutlu sancağı olmuştur. Demokrasi birliğimizin tehdit altında olduğu dönemlerde kutlu bir mücadele ortaya koymuştur ve milli duruşundan taviz vermemiştir. İlk günkü azim ve kararlılıkla siyasi mücadelesini sürdürmeye devam edecektir. Türk milleti seçimlerde tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana yapmış ve önemli bir eşiği geçmiştir. Ne kadar zillet aparatı varsa hepsini sandığa gömmüştür. Türk milleti tercihini yapmıştır, Cumhur İttifakı’nda karar kılmıştır. Türk milletinin aklını ve ferasetini hafife alanlar kaybetmiştir” açıklamalarıyla toplantı açılışını gerçekleştirdi.

“31 MART SADECE YEREL SEÇİM OLARAK GÖRÜLMEMELİDİR”

Büyükataman sözlerine, “Önümüzde yeni bir eşik vardır. 31 Mart yerel seçimleri, sadece yerel seçim olarak görülmemelidir. 31 mart Cumhur ittifakının yeniden perçinlenmesi ve yeniden kökleşmesi için tarihi bir dönüm noktası ve muazzam bir fırsattır. Zillet belediyeciliği bölücülerin ve milli varlığımıza göz dikenler faaliyet göstermektedir. Türk milletini parçalara ayırma durumuna getirmişlerdir. Bu sebeple bu seçimler yerel seçim olmasının çok ötesinde Türkiye’nin bekasının gösterileceği kutlu bir tarihtir” diyerek devam etti.

“ÜRETİCİ BİR BELEDİYE ANLAYIŞI”

MHP’nin temel hedeflerinden bahseden Büyükataman, “Cumhur İttifakı olarak üretici bir belediye anlayışı hedefliyoruz. İttifak olarak 31 mart seçimlerinde Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmak için kritik ve önemli olduğunun idrakı ile hazırlanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ MÜCADELEDİR”

“AK Parti ve MHP olarak görüşmeler gerçekleştirdik. Görüşmeler hiçbir zaman al ver pazarlığı olmayıp, sadece milletimizi düşünen görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Milli birliktelik ve refahımızın adı Cumhur İttifakı’dır. Cumhur İttifakı milli mücadeledir. Cumhur İttifakı’nın tek düşüncesi Türk milletidir, Türkiye’dir. Cumhur İttifakı tam kadro sahada olacaktır” sözleriyle Cumhur İttifakı olarak planlarından bahseden Büyükataman, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Alinur Aktaş ve 18 adayımızın tamamına güveniyorum. Bu süreçte tüm adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte ayrışmaya geçit vermeden birlik ve uyum içerisinde yorulmadan çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Zaferimiz inşallah bahtiyar olacaktır” sözleriyle toplantıyı sonlandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ