Demokrat Zafer

Türkiye özelinde büyük öneme haiz Nilüfer bunu haketmiyor.

Hiç bir makama aday olmayacağını açıklayan CHP Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Korkmaz son kez uyardı! Korkmaz;

“Seçimlere çok az bir zaman kalmasına karşın CHP Nilüfer, Mudanya, Gemlik belediye başkan adayları belli olmadığı gibi birçok ilçede gösterilen adaylar örgütlerde büyük memnuniyetsizlik yarattı.
Mudanya, Gemlik bir yere kadar lakin CHP’nin bırakın Bursa’yı tüm Türkiye özelinde büyük öneme haiz Nilüfer bunu haketmiyor.
İl, ilçe başkanları, milletvekillleri ve Büyükşehir adayı Mustafa Bozbey’in tam saha pres yaptığı bir aday belirleme sürecinde yaşananlar, duyulanlar kabul edilemez.
Nilüfer’e hizmeti geçmiş herkes teşekkürü hak etmekle birlikte, Nilüfer ne kimsenin babasının malı, ne çiftliği, ne arka bahçesi ne de dönüp dolaşıp eş başkanlıkla yöneteceği bir ilçe değildir. Nilüfer Bursa’nın akciğeri , yaşam alanıdır.
Kaldı ki bu dönem ittifak olmasa da 22 yıl sonra Bursa özelinde gördüğümüz AKP’den kopuşlar, ilçe ve yönetim istifaları, başka partiden adaylıklar da büyük bir avantajdır.
Bu noktada AK Parti il yönetiminin, genel merkezin , milletvekillerinin hakimiyeti kaybettiği bile düşünülebilir. Seçim sonrası olumsuz sonuçlar Ak Parti Bursa’da derin yaralar açabilir.
Şartlar bu kadar iyiyken CHP’deki klasik iktidar oyunları , az olsun benim olsun, en iyi ben bilirim, adayları belirlemek benim hakkım anlayışı oldukça üzücü.
CHP’nin kendi içinde dahi birleştirici gücü yokken milleti birleştirmesi ne kadar ütopik…”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ