Demokrat Zafer

HANDE DOĞANDEMİR, 13 ŞUBAT YALNIZLAR GÜNÜ’NDE SOSYAL VİDEO PLATFORMU gather-in’DE YALNIZLAR İÇİN “YALNIZLAR MEYHANESİ” KURUYOR!

Yalnızlar Meyhanesi’nde eğlenceli bir buluşmaya ev sahipliği yapacak

HANDE DOĞANDEMİR, 

13 ŞUBAT YALNIZLAR GÜNÜ’NDE

SOSYAL VİDEO PLATFORMU

gather-in’DE

YALNIZLAR İÇİN

 “YALNIZLAR MEYHANESİ” KURUYOR!

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bir süredir Yalnızlar Günü olarak kutlanan 13 Şubat’ta, sosyal video platformu gather-in’de ev sahipliği yaptığı yeni çevrimiçi mekân Yalnızlar Meyhanesi’nde sevenleriyle buluşuyor! Sevilen oyuncu, hem tanışmak hem de dünyanın dört bir yanından hoş sohbetlere dahil olmak ve kadeh kaldırmak isteyenleri,13 Şubat Salı akşamı saat 21.00’de Yalnızlar Meyhanesi’nde buluşmaya davet ediyor. 50 kişilik kontenjanla sınırlı olan buluşmaya katılmak için gatherin.life adresi üzerinden platforma kolayca üye olunabilir, biletler ise gatherin.life/place/yalnizlar-meyhanesi adresinden temin edilebilir.

Çevrimiçi mekânlardan oluşan sosyal video platformu gather-in,dünyanın dört bir yanından aynı ilgi alanına sahip kişileri dijital ortamda bir araya getiriyor. Her geçen gün açılan farklı mekânlar ve her zevke hitap eden buluşmalarla hızla büyüyen gather-in, insanlara ilgi alanlarına göre hem dijital ortamda farklı mekânlarda bir araya gelip sosyalleşme hem de kendi̇ çevrimiçi mekânını açma ve dünyanın her tarafından konuklarını çevrimiçi ağırlama imkânı sunuyor.

Televizyon, sinema ve tiyatroda rol aldığı projelerle adından söz ettiren sevilen oyuncu Hande Doğandemir de 13 Şubat 2024 Salı akşamı saat 21.00’de, gather-in’in giderek büyüyen global mahallesinin yeni mekânı Yalnızlar Meyhanesi’nde eğlenceli bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Sevgililer Günü’nün hemen öncesinde, Yalnızlar Günü’nde gerçekleşecek buluşmada Doğandemir, meyhaneyi katılımcıların ayağına getiriyor. Ünlü oyuncuyla birebir tanışma fırsatı sunan buluşma, içkisini yudumlarken hoşsohbetler etmek isteyenleri bekliyor.

gather-in HAKKINDA

gather-in arkadaşlarınızla birlikte online olarak sosyalleşebileceğiniz, kendi buluşmalarınızı yaratabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar ve güzel tesadüflerle temas edebileceğiniz, diğer video konferans ortamlarına benzemeyen bir deneyim. Özü; insanları bir araya getirmeyi seven, sırf bunun için yazılım yaratan ve yetinmeyip bir de bu yazılım içine kendine has bir konsept yerleştiren bir ortam.

Bilgi için:   gatherin.life

linkedin.com/company/gatherin

instagram.com/gatherin.life

facebook.com/gatherinlife

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ