Demokrat Zafer

HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVE TALİBİM

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, DAĞDER Başkanı İsmail Aydoğdu ve DAĞDER’e bağlı köy dernek başkan ve yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Projelerini anlattığı, tavsiyelerini dinlediği etkinlikte Aydın, katılımcılardan desteklerini istedi.

Siyaset yapmak için değil, hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu kaydeden Erkan Aydın, yaptığı konuşmada başkan seçilirse hayata geçireceği projeleri anlattı.

Osmangazi için hayalleri olduğunu ifade eden Aydın şunları söyledi:

“Verdiğiniz destek bizlere güç veriyor. Hep birlikte başaracağız. Çalışmalarımızın başından bu yana görüyoruz ki Osmangazi’de yaşayan birçok kişi görmezden geldiklerinden, taleplerinin yerine getirilmediğinden şikayet ediyor. Mevcut yönetimin sadece seçimden seçime geldiklerinden dert tanıyorlar. Vereceğiniz destekle bunu değiştireceğiz.
3 dönem milletvekilliği yaptım. Bana derdini ileten herkesin sorunuyla ilgilendim, birçoğunu Meclis’te gündeme getirerek köyünün ismini meclis kayıtlarına geçirdik. Çözümler ürettik, hizmet gelmesini sağladık. ‘Kimseye hangi partiye oy verdin?’ diye sormadan sorunlarıyla ilgilendim. Belediye başkanlığım dönemimde de bu böyle olacak.”

Meseleyi memleket meselesi olarak gördüğünü söyleyen Erkan Aydın, bunun bir yerel seçim olduğunu belirterek; ”Oyunuza talibiz. Hep birlikte kazanacağız. Hep birlikte huzurlu bir Osmangazi’yi inşa edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ