Demokrat Zafer

Bülent Erden; “Türkyılmaz GİDERAYAK MUDANYA’YA BİR YARA DAHA AÇMA!”

Mudanya’nın keskin muhalifi belediye başkanına “Başımıza icat çıkartma” diyerek sert ifadelerle sosyal medyasından uyardı! MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; ” Başta Hasköy olmak üzere halkımızın öz malı olan doğru yatırımlar yapılması halinde geleceğine yön verecek olan mülkleri göreve gelirken ” Mülk satmayacağım hatta satılanları geri alacağım” diyen ancak seri halde mülk satışlarına devam eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz Yıldız Tepe’de çok büyük masraflarla sanayi sitesi benzeri bir yapı olarak meydana çıkardığı sözde SOSYAL YAŞAM MERKEZİ 2. ETAP İÇİN İHALE İLANI VERDİ. Diğer yandan mülk satış ilanları da basın kuruluşlarında yer almaya devam ediyor.

AKIL SAHİPLERİNE SORUYORUM!
31 Mart 2024 Yerel seçimlerine 5 ay kala hangi proje ihale edilebilir, başlanabilir ve bitirilebilir?
Bu imkansız olduğuna göre amaç düşündürücüdür. Ayrıca seçime bu kadar az zaman kala bu kadar satış etik olmayıp Mudanya’ya ihanettir.
Eğer gerçekten sözde Yıldıztepe 2’inci etap inşaatı düşünülüyor ise çok daha vahimdir. Çürük zemin ve karayolunun tepeye doğru alındığı dibi oyulmuş gevşek yapıda ki Yıldıztepe zaten kaymakta ve çökmekte olduğundan ikinci bir inşaatı kaldırması kanaatimce imkansız bir hâl alacaktır.
Zira Sn. Belediye Başkanı geçtiğimiz Ağustos ayında Yıldıztepe’nin zirvesinde bulunan Denizkent Sitesi’nin yer kayma hareketleri gösterdiğini ve bunu engellemek için Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Bursa Teknik Üniversitesi ile birlikte sondaj ve jeofizik etüt çalışması başlattığını çıkacak sonuca göre bu bölgede gerekli önlemlerin alınacağını resmi internet sitesinde haber olarak duyurmuştu.
SAYIN BAŞKAN BU İNCELEMENİN SONUCU NE OLDU?
Bölge yoğun yağış akabinde bir deprem olması durumunda maazallah deplase edilen karayolunun üzerine kayarak can ve mal kayıplarına yol açabilir.
Giderayak yaptığınız bu yersiz ve mesnetsiz ihale ilanları gün gelip sorgulanacaktır.
Hani Mudanya’yı ortak akıl ile yönetecektiniz? İhaleyi meclis üyesi olarak basından öğreniyoruz. Bu konu hakkında Meclis üyelerini teknik bir heyetin sunumuyla bilgilendirmeyi hiç mi akıl etmediniz?
Bu ihale gerçekleşir ve inşaat sırasında ya da akabinde yaşanacak olan bir çökme veya zemin kaymasından bizzat Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve bu ihaleye, projeye imza atan tüm siyasilerin, memurların sorumlu olacağını hatırlatıyor, Mudanyamızın kaynaklarının doğru yerde, doğru projelere halkımızın ihtiyaç duyduğu öncelikli hizmet sırasına göre aktarılmasını, Mudanyamızın artık ortak akıl ve aklıselim ile yönetilmesini temenni ediyorum.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ