Demokrat Zafer

MUTLU BİR YILDIRIM, GÜLÜMSEYEN BURSA İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Yıldırım’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ‘Mutlu bir Yıldırım için şimdi değişim zamanı’ diyerek yola çıkan Mehmet Önder Mutlu, Yıldırım’ı karış karış geziyor, çalışmalarını anlatıyor. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala Yıldırım’da çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu, Yıldırım’ın tüm mahallelerine ziyaretler düzenliyor.

Haftaya Demetevler Mahallesi’nde başlayan Mutlu, devamında Mimar Sinan, Namazgah, Mevlana, Zümrütevler, Teferrüç ve Ertuğrulgazi Mahalleleri’ni ziyaret ederek Yıldırımlılarla bir araya geldi.

Yıldırım’ın pazar ve kahvelerini ziyaret eden ve buralarda halkın sorunlarına kulak veren Mutlu, halkın yaşadığı geçim sıkıntısının artık dayanılmaz boyutlara ulaştığını belirterek, Yıldırım’da sosyal belediyecilikle dayanışmayı güçlendireceklerinin sözünü veriyor. Yıldırım’ın altyapı çalışmalarının yetersizliğini raporladıklarını belirten Mutlu, bu konuda Yıldırım için 31 Mart sonrası bir an önce çalışma başlatacaklarını ifade ediyor.

Bozbey’den Teferrüç çıkarması

Teferrüç ve Zümrütevler Mahalleleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu ziyaretlerini birlikte gerçekleştirdi. Lokma dağıtımı yapan iki adaya da halkın ilgisi yoğundu. Hem Bozbey hem de Mutlu ziyaretlerinde “Mutlu bir Yıldırım, gülümseyen Bursa” için çalışmaya hazır olduklarını belirterek, Yıldırım’ı da Bursa’yı da kalkındıran, refah bir şehre kavuşturacaklarının sözünü verdi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ