Demokrat Zafer

Decollage Art Space Şubat Etkinlikleri

Decollage Art Space, Şubat ayında birçok etkinlikle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Farklı disiplinleri ortak bir çatı altında buluşturan oluşum, yeni etkinlik takviminde tüm ziyaretçileri bekliyor.

Leyan Senay ile Sanat ve Kadın Müzikte Cinsiyet Eşitsizliği / 1 Şubat Perşembe, 20.00 – 21.00

Leyan Senay ile Müzikte Cinsiyet Eşitsizliği Semineri Decollage’da!

Decollage Art Space, 1 Şubat’ta, müziğin nabzını tutan buluşmada Leyan Senay’ı ağırlıyor. “Sanat ve Kadın – Müzikte Cinsiyet Eşitsizliği” temasıyla düzenlenecek bu seminerde Senay, müziğin kadın perspektifinden yankılanan hikâyelerini anlatacak. Senay, müzik dünyasının cinsiyet eşitsizliğiyle örülü dokusunu, sanatın derinliklerinden süzülen deneyimleriyle birlikte serimleyecek.

Bu buluşma, müzik ve sanatın kadın perspektifinden keşfedileceği, ilham verici bir diyalog sahnesi sunuyor. Müzikte kadın olmanın hikâyelerini, Senay’ın etkileyici anlatımıyla dinlemek isteyen herkesi bu özel geceye bekliyoruz.

Sinem Kaya ile Yağlı Boya Resim Atölyesi / Her Salı (6-13-20-27), 12.00 – 15.00 ve Her Perşembe (1-8-15-22-29), 19.00 – 22.00

Decollage Art Space’te, Sinem Kaya ile resim atölyeleri devam ediyor!

Atölyeye katılım için daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok.

Temel yağlıboya eğitimi ile başlayarak, her katılımcıya uygun programlarla ilerleyecek atölyede, katılımcıların bireysel ihtiyaç ve eğilimlerine uygun bir biçimde çalışmalar yapılacak, sanat tarihi eğitimiyle katılımcıların bakış açısı genişletilecektir.

Atölye 4 haftadan oluşmaktadır.

Malzeme listesi atölye öncesinde katılımcılarla paylaşılacaktır.

Flapper Swing / 2 Şubat Cuma, 20.30

2 Şubat Cuma gecesi, Decollage Art Space’te caz severleri unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak olan Flapper Swing, 1920’ler ve 1930’ların büyüleyici caz atmosferini yaşatacak.

Django Reinhardt ve Sydney Bechet’in etkileyici eserlerinden ilham alarak Gypsy Swing’in ritimlerini canlandıran bu grup, iki manouche gitar, saksafon, kontrbas ve vokal ile sahneyi dolduracak. Görsel ve işitsel bir şenlik vaat eden Flapper Swing, Decollage Art Space’de sizlere cazın altın çağını yeniden yaşatmak için hazır. Bu eşsiz deneyimi yaşamak için Decollage Art Space’teki bu özel geceye katılın!

Celil Sadık ile Sanatın Dehaları / 2-3-4 Şubat

Decollage Art Space sizleri Celil Sadık ile sanatın üç büyük dehasını yakından tanımaya davet ediyor!

Leonardo Da Vinci, Michelangelo ve Caravaggio’nun hayatlarını ve eserlerini inceleyeceğimiz bu üç seminer sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı vadediyor. Birbirinden bağımsız üç oturumda gerçekleşecek bu seminerlerin dilediğiniz kadarına katılabilirsiniz.

2 Şubat Cuma / Saat: 20.00 – 22.00  –  Leonardo Da Vinci: Hayatı ve Eserleri

3 Şubat Cumartesi / Saat: 14.00 – 16.00  –  Michelangelo: Hayatı ve Eserleri

4 Şubat Pazar / Saat: 14.00 – 16.00  –  Caravaggio: Hayatı ve Eserleri

Celal Kadri Kınoğlu ile Düşünce Grubu / 3-10-17-24 Şubat Cumartesi, 11.00 – 12.30

Hayat, bizi düşündüren, sorgulatan ve zaman zaman şaşırtan bir serüvendir. Bu yolculukta, karşımıza çıkan karmaşık kavramları ve olayları kendi perspektifimizden anlamaya ve anlamlandırmaya çabalarız. Celal Kadri Kınoğlu, kendi benzersiz bakış açısı ve keyifli sohbetiyle bu karmaşıklıkları yorumlayarak, yaşamın sunduğu zorlukları anlamamıza katkıda bulunacak.

İpek Demirkan ile Öz İfade: Kolaj Atölyesi / 3 ve 29 Şubat

İpek Demirkan ile Öz İfade-Kolaj Atölyesi, Decollage’da!

Decollage Art Space, 3 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde, İpek Demirkan’ın rehberliğindeki “Öz İfade-Kolaj Atölyesi” ile sizlere özgün bir sanat deneyimi sunuyor. Bu atölyede katılımcılar, kolaj sanatının inceliklerini öğrenirken, aynı zamanda kendilerini ifade etmenin yaratıcı yollarını keşfedecekler. Atölyemizde, kendinizi ifade etmenin yaratıcı yollarını keşfederken, aynı zamanda kolaj sanatının teknik ve estetik boyutlarına dair derinlemesine bilgi edineceksiniz. Bu interaktif ve el üstü çalışma, sanatın kişisel ifade ile nasıl bütünleştiğini göstermek için tasarlandı. Katılımcılar, atölye boyunca kendi duygu ve düşüncelerini görsel bir dille ifade edecekler.

İpek Demirkan’ın uzmanlığı ve rehberliği altında, kişisel yaratıcılığınızı serbest bırakarak sanat yoluyla kendi özünüzü keşfedin. İçsel dünyanızı sanatla buluşturmak için Decollage Art Space’in sıcak ve ilham verici ortamına sizleri bekliyoruz.

3 Şubat Cumartesi: 12.00 – 14.00

29 Şubat Perşembe: 12.00 – 14.00

Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi / 25 Şubat Pazar, 12.00 – 16.00

Dünyanın en eski sanatlarından biri olan mozaik sanatının temel tekniklerini ve tarihi önemini öğreneceğimiz Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi Decollage Art Space’te.

Mozaik Atölyesi, renk uyumu ve renk analizini öğrenmemizi sağlar. Hangi rengin hangi renkle uyumlu olduğunu görebilecek bir göze sahip olmamıza yardımcı olur. Aynı zamanda farklı materyalleri aynı kompozisyon içinde görebilme yetisini kazandırır. Günlük hayatımızda da kullanabileceğimiz kreatif bilgiler vererek kişisel gelişimimizi olumlu yönden etkiler.

Atölye çalışması sırasında eğitmenimiz Aysun Toksöz, mozaik sanatı hakkında çeşitli bilgiler vererek yaşadığımız toprağın tarihine bizleri yakınlaştıracak. Atölyemize katılmak için daha önce eğitim almanıza gerek yoktur.

Gelin, bir sanat eseri üretmenin keyfini hep birlikte çıkaralım.

Natalia Smolenenkova ile Vitray Atölyesi / 5-12-19-26 Şubat Pazartesi, 19.00 – 22.00

Decollage Art Sapce’de Natalia Smolenenkova ile Renkli Camların Büyüsü: Vitray Atölyesi

Decollage Art Space, ocak ayında da Natalia Smolenenkova ile vitray atölyesine ev sahipliği yapıyor. Bu dört günlük atölyede, vitray sanatının temellerini öğrenecek, kendi tasarımlarınızı hayata geçirecek ve renkli camların büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkacaksınız.

Vitray, camın ısı ile şekillendirilmesi ve renklendirilmesiyle yapılan bir sanattır. Renkli camların oluşturduğu ışık oyunları, vitray sanatının en etkileyici özelliklerinden biridir. Vitray, yüzyıllardır kiliselerde, camilerde, evlerde ve diğer yapılarda kullanılmıştır. Günümüzde ise modern tasarımlarda da sıklıkla tercih edilmektedir.

Vitray atölyesi, yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü keşfetmek için harika bir fırsat. Renkli camlarla kendi tasarımlarınızı hayata geçirebilir ve evinizi veya iş yerinizi renkli ve şık bir şekilde dekore edebilirsiniz. Vitray Atölyesinde, renkli cam parçalarını kesip bir araya getirerek birbirinden farklı sanat eserleri üreteceğiz. Her seviye katılımcıya uygun olan bu atölyede bütün malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır. Decollage Art Space’deki Natalia Smolenenkova ile Vitray Atölyesi’ne davetlisiniz…

Maria Hamalainen ile Sıfırdan Piyanoya / 5-12-19-26 Şubat Pazartesi, 19.00 – 20.00 ve 20.00 – 21.00

Maria Hamalainen’in rehberliğinde gerçekleşecek “Sıfırdan Piyanoya” atölyesi, müzik tutkunlarını piyano dünyasına adım atmaya davet ediyor. Atölye, katılımcılara müzik notalarını doğru okumanın inceliklerini öğrenme, piyano tekniğinin temel prensipleri ve ergonomisi üzerine detaylı bir yolculuk, virtüözlük becerilerini geliştirme imkânı sunacak.

Maria Hamalainen, piyano parçalarını çalışmak, doğaçlama yapmak ve müzik teorisi, müzik tarihi ile analizi içeren derslerle katılımcılara kapsamlı bir müzik deneyimi yaşatacak. Ayrıca, performansa hazırlanma sürecindeki püf noktaları da atölyenin odak noktalarından biri olacak. Her biri özenle planlanmış bu atölyede, katılımcılar müziğin büyülü dünyasına adım atarak kendi piyano yolculuklarına start verecekler.

Melis Arslan ile Heykel Atölyesi / 5-12-19-26 Şubat Pazartesi ve 7-14-21-28 Şubat Çarşamba

Decollage Art Space, sanatseverleri heykel sanatının büyülü dünyasına davet ediyor. Ocak ayında, sanatın özgün ifadesiyle buluşmak isteyen herkes için Melis Arslan’ın önderliğinde heykel atölyeleri düzenlenecek.

Temel Heykel Dersleri kapsamında, 1-2 hafta boyunca kulak, burun, dudak ve göz organlarının detaylı etütleri gerçekleştirilecek. Bu sanat yolculuğunda, 3-4 hafta süren portre kabartma çalışmalarıyla başlayacak ve katılımcılar, el, ayak ve vücut parçalarının etütleriyle devam edecekler. Heykelin derin dünyasına yapılan bu yolculuk, 7-8 hafta süren torso, kros ve antik Yunan beden formlarının etütleriyle zenginleşecek.

Her seviyede sanatsevere hitap eden bu atölyeler, aylık belirlenen objelerle 3 saatlik eğitmen eşliğinde gerçekleşecek. Melis Arslan’ın rehberliğinde, katılımcılar çamur ve heykel sanatıyla buluşacak, kademeli bir şekilde ilerleyerek kendi sanat eserlerini yaratacaklar. Bu özel çalışma, birçok öğrencinin tercih ettiği aylık kursları içeriyor. Katılımcılar, 3 saat boyunca keyifli bir müzik eşliğinde, yetişkin atölyelerine özgü içeceklerini yanlarında getirebilecekler. Gerekli malzemeler olan Duralit ve çamur, Decollage Art Space tarafından karşılanacak. Ayrıca, katılımcılar workshop sonunda duralite çamur heykellerini özel karton taşıma çantalarına yerleştirip evlerine götürebilecekler. Sanatın dokusuna dokunmak ve kendi heykel serüvenine adım atmak isteyenleri, Decollage Art Space’in heykel atölyelerine bekliyoruz.

Temel Seviye – Sabah Grubu (12.00 – 15.00)

5 Şubat Pazartesi

12 Şubat Pazartesi

19 Şubat Pazartesi

26 Şubat Pazartesi

Temel Seviye – Akşam Grubu (19.00 – 22.00)

7 Şubat Çarşamba

14 Şubat Çarşamba

21 Şubat Çarşamba

28 Şubat Çarşamba

Ceyda Pirali & Selmin Artemiz Duo Konseri / 9 Şubat Cuma, 20.30

9 Şubat Cuma günü, Ceyda Pirali ve Selmin Artemiz, Decollage Art Space’te unutulmaz bir konserle sahne alacaklar. Piyanonun büyülü dünyasının usta ismi Ceyda Pirali, derin duyguları ve zengin repertuarıyla dinleyicilere eşsiz bir deneyim sunacak. Müzikal tiyatrolarda gösterdiği başarılarla tanınan Selmin Artemiz ise, benzersiz sesi ve etkileyici sahne performansıyla bu özel geceye renk katacak.

İki yetenekli sanatçının bir araya geldiği bu konser, müzikseverlere hem klasik hem de çağdaş melodilerin harmanlandığı bir müzik şöleni vaat ediyor. Decollage Art Space’te gerçekleşecek bu etkinlik, müziği derinden hissetmek isteyen herkes için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Bu olağanüstü performansı kaçırmayın!

Ahsen Küçükçalık ile Suluboya Atölyesi / 10 ve 24 Şubat Cumartesi, 12.00 – 15.00

Decollage Art Space, sanatseverlere muazzam bir deneyim sunmaya hazırlanıyor! Ahsen Küçükçalık’ın rehberliğinde gerçekleşecek Suluboya Atölyesi, 10 ve 24 Şubat’ta kapılarını aralayacak. Sınırlı sayıda kontenjanla düzenlenen bu özel atölyede katılımcılar, sanatla zihinsel keşiflerini birleştirerek sulu boya tekniğini keşfedecekler.

Atölye süresince, Küçükçalık’ın önderliğinde katılımcılar, tuval üzerine renkleri ve dokuları ustaca işleyerek kendi sanat eserlerini yaratacaklar. Sanatın terapötik gücüyle buluşacak olan katılımcılar, renklerin büyülü dünyasında kendilerine özgü bir yolculuğa çıkacaklar. Sizleri, bu eşsiz atölye deneyimine katılmaya ve sanat dolu bir günün keyfini çıkarmaya davet ediyoruz!

Leyan Senay ile Yaratıcı Ritim Atölyesi, 11 Şubat Pazar 15:00-16:30

Leyan Senay ile Yaratıcı Ritim Atölyesi, Decollage Art Space’te

Decollage Art Space, Leyan Senay’ın rehberliğindeki Yaratıcı Ritim Atölyesi’ne ev sahipliği yapacak. Profesyonel davulcu Leyan Senay, ritmi ve sanatı birleştiren bu atölyede, katılımcıları müzik eşliğinde tuval üzerinde fırça ve boyalarla ritmik bir yolculuğa çıkaracak. Katılımcılar, akrilik boyalar ve fırçalar kullanarak, müziğin ritmini tuvale aktaracaklar.

11 Şubat’ta gerçekleşecek Yaratıcı Ritim Atölyesi, ritmin ve renklerin uyumlu dansını keşfetmek için bir fırsat sunuyor. Leyan Senay’ın tutkulu ritimleri, fırçalarınızın tuval üzerinde serbestçe dolaşmasına ilham verecek. Müziğin akışına kendinizi bırakırken, renklerin ve ritimlerin birleşimi, sadece gözlerinizi değil, ruhunuzu da doyuracak. Bu sanatsal deneyim, yaratıcılığınızı harekete geçirecek ve müziğin görsel bir ifadesini ortaya çıkaracak. Atölye sonunda herkes kendi yarattığı eseri eve götürecek. Tuval, fırça, akrilik boya ve önlük gibi tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından sağlanacak.

Başak İdil Özen & Edmon Şar ile Sesshin Piano Duo / 15 Şubat Perşembe, 20.30

Sesshin Piano Duo, Başak İdil Özen ve Edmon Şar muhteşem uyumlarıyla, 15 Şubat’ta Decollage Art Space’te unutulmaz bir performans sergileyecekler.

Program, Fransız bestecilerin 19. yüzyıl sonlarında besteledikleri dört el piyano eserlerine odaklanıyor. Bu eserler, 20. yüzyıl piyano müziğinin modern ton ve armonilerinin öncüsü olarak seçilmiştir. Bu etkinlik, klasik müzikseverler için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. İki yetenekli piyanistin bir araya gelerek yarattığı bu müzik ziyafeti, dinleyicilere hem tarihi hem de yenilikçi bir müzik deneyimi vaat ediyor.

Işıl Yücesoy ile Zamansız Şarkılar / 16 Şubat Cuma, 20.30

Işıl Yücesoy, “Zamansız Şarkılar”ıyla Bir kez daha Decollage Art Space’te!

Efsanevi oyuncu Işıl Yücesoy, içinizi ısıtacak şarkıları ve güzel sohbetiyle Decollage Art Space’e konuk oluyor. “İçmeden Sarhoş”tan “Ya Seninle Ya Sensiz”e, “İspanyol Meyhanesi”nden “Anlamazdın” a; Işıl Yücesoy’un şarkıları arasında anlattığı anılarıyla özel bir akşam sizleri bekliyor.

16 Şubat Cuma akşamı İstanbul’un gözde mekânlarından Suadiye’deki Decollage Art Space’te, piyanist Berkan Kaya yönetiminde ve gitarist Alper Kargın eşliğinde gerçekleşecek akustik konserde Işıl Yücesoy’un özel parçalarına tanık olmak için buluşalım.

Çetin Ceviz, Yağmur Tekin ve Yusuf Çelik ile Triomantizm / 17 Şubat Cumartesi, 20.30

Triomantizm, 17 Şubat’ta Decollage’da!

Decollage Art Space’te, romantizmin zaman ötesi melodilerini soluk soluğa deneyimleyeceğiniz bir akşama davetlisiniz. Triomantizm konserinde, Çetin Ceviz’in kemanındaki incelikli dokunuşlar, Yağmur Tekin’in viyolasındaki duygu yüklü tınılar ve Yusuf Çelik’in çellosundaki derin rezonans, 17 Şubat’ta unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Avrupa’nın dört bir yanından, Macaristan’dan Almanya’ya, Finlandiya’nın ruhunu taşıyan bestecilerin eserleri bu üç usta müzisyenin ellerinde hayat bulacak.

Decollage Art Space’in akustik zenginliği içinde, her bir nota ile romantizmin en saf haliyle buluşmak için siz de yerinizi alın.

Özlem Birkan ile Modern Kintsugi Atölyesi / 18 Şubat Pazar, 11.00 – 17.00

Kin: Altın, Tsugi: Onarmak.

Kintsugi, kırılmış ya da çatlamış seramiklerin ‘’urushi’’ adı verilen özel bir reçine ve altın kullanılarak onarıldığı, tarihi 16. Yüzyıl Japonya’sına dek uzanan bir Japon sanatıdır. Kintsugi, her yıkımın bir son olmadığını gösteren, onarılan yerleri gizlemek yerine altın ile belirginleştirerek objenin yaşanmışlığının değerini ortaya koyan bir sanattır. Bu teknik ile onarılan obje artık eşsizdir, biriciktir. Özlem K. Birkan ile Modern Kintsugi atölyemizde kırılan objeleri onarırken Kintsugi yoluyla kişisel yıkımlarımız ve kendimizi onarma sürecimize dair de farkındalık geliştireceğiz.

Treplev / 20-27 Şubat 20:30

3 Kat, 3 Part, 90 dakika.

Aşk, ya bir zamanlar muazzam büyük olan bir şeyin büzülüp ufalmış bir kalıntısıdır ya da gelecekte gelişip muazzam büyük bir şeye dönüşecek bir şeyin bir parçasıdır. Ama içinde bulunduğu zamanda tatmin edici değildir. İnsanın beklentisinin çok azını karşılar.

Olay, Sorin’in göl evinde, Rusya’da, aynı zamanda Decollage Art Space’in üç katında geçer. Seyirciler üç katı da dolaşarak Treplev’in hikayesine ortak olurlar.

“Bu sondan başlayan bir hikâye. Sonunu bildiğimiz bir hikâye. Neyin beni oraya getirdiğiyle hiç ama hiç ilgilenmiyorum neden biliyor musunuz? Çünkü ölüler neden öldükleriyle ilgilenmezler. Ölü ölüdür diri de diri.”

Celal Kadri Kınoğlu ile Düşünce Grubu, 3-10-17-24 Şubat Cumartesi 11:00-12:30

Hayat, bizi düşündüren, sorgulatan ve zaman zaman şaşırtan bir serüvendir. Bu yolculukta, karşımıza çıkan karmaşık kavramları ve olayları kendi perspektifimizden anlamaya ve anlamlandırmaya çabalarız. Celal Kadri Kınoğlu, kendi benzersiz bakış açısı ve keyifli sohbetiyle bu karmaşıklıkları yorumlayarak, yaşamın sunduğu zorlukları anlamamıza katkıda bulunacak.

Ali Murat Ergül ile Decollage’da Sinema Zamanı, 16 Şubat Cuma 19:00-21:00

16 Şubat’ta Decollage Art Space, sinema severleri özel bir etkinliğe davet ediyor: “Ali Murat Ergül ile Sinema Zamanı.” Etkinlik kapsamında, Avusturyalı-Alman yönetmen Fritz Lang’in önemli eseri Metropolis’in gösterimi yapılacak. Bu etkinlik, sinema tarihinin bu dönüm noktası eserini daha yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Film gösteriminin ardından kültür sanat editörü Ali Murat Ergül, katılımcılarla bir film okuması gerçekleştirecek. Battlestar Galactica, Westworld, Blade Runner ve Animatrix gibi distopik sinema ve dizi eserlerinin Metropolis’ten aldığı etkiler tartışılacak. Bu etkinlik, sinema tutkunları için derinlemesine bir inceleme ve zengin bir sohbet imkanı sunacak.

Mira Argun ile Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı 19:00-21:00

Mira Argun ile Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı, Decollage’da!

Akıllı telefonunuzun kamerasının tüm potansiyelini keşfedin! Decollage Art Space’te gerçekleşecek olan Mira Argun ile Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı Atölyesi sizleri bekliyor. 12, 19 ve 26 Şubat tarihlerinde üç oturum halinde düzenlenecek bu özel atölyede, akıllı telefonlarınızla çarpıcı fotoğraflar çekme sanatını öğrenin. Sizlere, teknik bilgiler ve çekim teknikleri konusunda kapsamlı bir eğitim sunulacak.

Atölye sonunda katılımcılara sertifika takdim edilecektir. Hem hobi hem de profesyonel amaçlarınız için ideal olan bu atölye, akıllı telefon fotoğrafçılığını bir üst seviyeye taşımanıza olanak sağlayacak.

Cem Fırat ile Kokteyl Atölyesi 21 Şubat Çarşamba 19:00-22:00

Decollage Art Space’te muhteşem bir akşam için sizi Cem Fırat ile Kokteyl Atölyesi’ne davet ediyoruz!

Bu özel etkinlikte, Fırat’ın rehberliğinde 2 tekila kokteyli hazırlama şansı yakalayacaksınız. Aynı zamanda kokteyllere uygun atıştırmalıkları seçerken Cem Fırat’ın önerilerinden faydalanabileceksiniz. Bir kültür olarak kabul edilen viski ile ilgili sürükleyici bir slayt sunumuyla bu içkinin sırlarını keşfedeceksiniz.

Decollage Art Space’in benzersiz atmosferinde gerçekleşecek bu etkinlikte, lezzetli kokteyller yapmanın inceliklerini öğrenecek ve keyif dolu bir akşam geçireceksiniz.

Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi 25 Şubat Pazar 12:00-16:00

Dünyanın en eski sanatlarından biri olan mozaik sanatının temel tekniklerini ve tarihi önemini öğreneceğimiz Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi Decollage Art Space’te.

Mozaik Atölyesi, renk uyumu ve renk analizini öğrenmemizi sağlar. Hangi rengin hangi renkle uyumlu olduğunu görebilecek bir göze sahip olmamıza yardımcı olur. Aynı zamanda farklı materyalleri aynı kompozisyon içinde görebilme yetisini kazandırır. Günlük hayatımızda da kullanabileceğimiz kreatif bilgiler vererek kişisel gelişimimizi olumlu yönden etkiler.

Atölye çalışması sırasında eğitmenimiz Aysun Toksöz, mozaik sanatı hakkında çeşitli bilgiler vererek yaşadığımız toprağın tarihine bizleri yakınlaştıracak. Atölyemize katılmak için daha önce eğitim almanıza gerek yoktur.

Ziyaret Saatleri:

Her gün: 10:00 – 18:00

Adres:

Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak, No:4/1, 34740, Kadıköy/İstanbul

İletişim:

+90 (532) 363 09 89

info@decollageartspace.com

www.decollageartspace.com

https://www.instagram.com/decollageartspace/

Ulaşım:

Marmaray ulaşımı için Suadiye İstasyonu’nu, İETT ulaşımı için ise Tan Sokak Otobüs Durağı’nı

kullanabilirsiniz. Araçla gelenler için Decollage Art Space önünde İSPARK park imkânı bulunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ