Demokrat Zafer

SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN MAHALLE MUHTARLIKLARI KALDIRILMALIDIR(ıı)

Mahalle muhtarlarımızın Görecekleri işleri Seçtiğimiz belediye meclis üyeleri yapabilir.

Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Bütçemizden tasarruf edilsin

Mahalle muhtarlıkları kaldırılmalıdır. Köy muhtarlıkları ise Köyü ve halkı tanıdığı için köy sorunlarını takip edip çalışan muhtarlarımız seçimlerle gelip seçimle gitmeliler.

Mahalle muhtarlıkların hiçbir yetki ve görevleri olmadığı gibi sadece özel işlerini takip etmeleri, silah ruhsatı almak hava atmak olmamalıdır. Selçuk mahallesinde yaklaşık 10 yıl site yöneticiliği yaptım bir sürü sorun ve yapılması gereken işlerimiz olasına rağmen sorunlarımızı söyledik yardımcı ol dedik, Sularımız, Elektriklerimiz kesildi arızalandı giderlerimiz tıkandı yollarımız çamur içindeydi daha bir sürü olumsuzluklar yaşadık. Fakat Selçuk mahalle muhtarını hiç görmedim iş yaparken ve takip ederken kendi özel işlerini takip ederek mahalle işlerini yapmayan bir muhtarlar ne işe yarar?.

Seçmen kâğıtlarını iş yerinde tutan seçim günü ise Seçim yapılan okullarda dağıtan hatta zengin ve kalabalık ailelerin iş yerlerine kadar bırakan adaletli bir şekilde görev ve yetkilerini kullanmayan, bazı muhtarlar sosyal yardımlaşma yardımlarını kömür, gıda vb. Şeyleri Yandaşlarına ve aynı kişilere dağıtarak oy alabilmek için kalabalık ailelere yardımları daha fazla ulaşmasını sağlayan kişiler olmasın, olmamalı

Mahalle muhtarlarımızın Görecekleri işleri Seçtiğimiz belediye meclis üyeleri yapabilir.

Meclis üyeleri hizmet verilecek mahallelerine yapılması gereken yardımlar ve işlere imzayı kendileri atıyor. Mahalleleri paylaşarak hizmetleri takip edebilir.

İkamet kâğıdını Nüfus dairesi veriyor bütün çıktıları e devlet üzerinden alabiliyoruz.

Bakın İlçemiz İznik’te İlçe daire amirleri geliyor bütün bayramlarda Bayramlaşmak için İznik muhtarlar derneğini ziyaret ediyorlar.

İznik Muhtarlar derneğine Randevu alıp bayramlaşmak için gelen sayın ilçe Kaymakamımız, ilçe Emniyet müdürümüz ve ilçe Belediye başkanımız bayramlaşmaya geliyor fakat hiçbir mahalle muhtarı yok. Neden???

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ