Demokrat Zafer

Osmangazi’nin hem zengin hem fakir kesimiyle biz ilgileneceğiz

Zafer Partisi ilçe belediye başkan adayı açıklama toplantısı düzenledi.

Zafer Partisi ilçe belediye başkan adayı açıklama toplantısı

Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay Ateş, 49 yıllık Bursalıyım Bursa’nın 50 yıllık geçmişini çok iyi bilen bir insan olarak şu anki duruma gerçekten üzülüyorum çünkü tüm çocukluğum Bursa’da geçti. Eskiden yeşil Bursa olarak anılırdık şimdi gri Bursa diye anılıyoruz. Bursa’nın bir çok köyünde aktif bir şekilde görev yaptım. Tarım ve hayvancılık bitme noktasına geldi. Osmangazi’nin hem zengin hem fakir kesimiyle biz ilgileneceğiz ifadelerini kullanarak adaylığını açıkladı.

Nilüfer Toprakçı, Bu yola çıktığımızdaki heyecanımla aynı seviyede bir heyecan yaşayarak bu yolda sizlerle birlikte yürümekten mutluluk duyduğumu söyleyerek Gemlik belediye başkanı adaylığımı açıklıyorum. İfadelerini kullandı

Çağrı Alperen Avcı: ‘Bursa’nın en zorlu rekabetli ilçelerinden biri olan İnegölü güzelleştirmek için belediye başkan adayıyım. Zafer İnegöl’ün olacak zafer Bursa’nın olacak’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı: Herkes şu anda tir tir titriyor CHP yıllardır Osmangazi için aynı adayı aday gösteriyor. Sözde kadın hakları insan hakları diyorlar. Bana bir adet CHP  kadın adayı gösterin. Osmangazi ilçemiz için tek bir aday var o da belli. Belediyecilik kavramında vizyon değişimi şart. Tek problemimiz var. Kimse bizi öne çıkarmak basında yer vermek istemiyor. Bizim planlarımız basit. Bursa’ya nereden gelirseniz gelin. Durumunuz ne olursa olsun, durumu olmayan her gence 30m2 her imkanı olan stüdyo tarzı odalar sağlayacağız. Hiçbir genç illegal topluluklara teşkilatlara tarikatlara düşmeyecek. Bursa bizim vizyonumuz ile gelişecek.


Projelerimiz var parasını kazanan vergisini ödeyecek ki ülke şahlanacak. Birilerinin Bursa’yı çarşamba haline getirmesine izin vermeyeceğiz. 3 yıl içersinde çarşambayı yeşil alanlarla dolu sosyal aktiviteler yapılan trafik sorunlarının olmadığı insanların kaçmadığı aksine göç ettiği bir yer haline getireceğiz.

Alinur Aktaş’a sesleniyorum: bizden kopya çekin ama kopya çektiğinizi açıklayın da ülkeye bir faydanız olsun. Bütün bu anlattıklarımı tek başıma yapamam il başkanlığımızı evimiz gibi kullanacağız vakti olan buraya gelecek seçimi kazanmak zor değil sadece kendimizi tanıtmalıyız. Haftasonu Erdoğan’ı izledim sanki içine Ümit Özdağ kaçmış ülkeyi değiştiriyoruz arkadaşlar yavaş yavaş hepsi gerçekleşiyor. Birlik beraberlik içerisinde ülkeyi şahlandıracağız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ