Demokrat Zafer

Aday Net! Nilüfer Toprakçı Ateşten Gömleği Giydi!

Zafer Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Nilüfer Toprakçı Oldu

Zafer Partisinin Gemlik Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Nilüfer Toprakçı oldu. İlçe başkanlığı görevinde bulunan Toprakçı, Gemlik halkını Zafer Belediyeciliğiyle tanıştırmak için, ekibiyle birlikte iddialı olduklarını vurguladı.


Gemlik’te 25 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren bir firmanın da sahibi olan Toprakçı;
İletişim Fakültesi-Basın-Yayın ve İktisat fakültesi-Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler ve kurumsal İletişim uzmanlığı olmak üzere 3 üniversite mezunu. Gemlik’te pek çok sivil toplum kuruluşu ve dernekte yönetim kurulu üyeliği ve Başkanlıkta yapmış olan Toprakçı 2021 yılından beri de Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığını yürütüyordu.
Bursa İl Başkanlığında yaptığı Basın açıklaması şu şekilde;
“2021 yılında Genel Başkanımla ilk yola çıktığımız andan itibaren hergün daha da artan bir inançla Zafer yürüyüşümüze başladık.


Bana vermiş olduğu her görevi gururla kabul ettim.Bugün de burada vermiş olduğu görevi yine büyük bir gururla kabul etmenin onurunu yaşıyorum. Elimizden gelenin fazlasıyla Gemlik’li hemşehrilerimiz için çalışacağız. Gemlik’imizin sıkıntılarını da çözümlerini de mahalle mahalle , sokak sokak çok iyi biliyoruz.
Gemlik halkımızı sorun Belediyeciliği değil ,Zafer Belediyeciliğiyle tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız.
Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenlerle de , bölücülere selam yollayıp , kırmızı halı serenlerle de , onları kahvaltıya davet edenlerle de asla yanyana olmayacağız !
Türk Devletini Türk Milletine geri vereceğiz
Her Türlü ayrımcılığı Türklere karşı yapacağız
Sığınmacılara belediyeler tarafından verilen her türlü ayrıcalıklı hakkı geri alacağız
Ata’mızın Türk kadınına tanıdığı seçme ve seçilme hakkına bir kez daha şükran duyarak , Ata’mızın izinde , Genel Başkanımızın yanında tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Vatanımızı ve Ailemizi Savunacağız ,söz veriyoruz!
Yaşasın Türk Milleti’nin Zafer’i
Yaşasın Gemlik ‘in Zafer’i
Ne Mutlu Türk’üm Diyene !”
Toprakçı tüm Gemlik halkını 3 Şubat Cumartesi saat 19:00’da Merinos Kültür merkezindeki Genel Başkan Prof Dr Ümit Özdağ’ın katılımıyla düzenlenecek olan Bursa adayları tanıtım toplantısına da davet etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ