Demokrat Zafer

Zamsız Rakamlar! Şifayı Bu Adreste Bulacaksınız!

Bursa’da bazı esnaf lokantacılar, giderlerin artması sebebiyle zor durumda. Lokantacılar, zamların giderek artması durumunda dayanacak güçlerinin kalmayacağını, yemek ve çorba fiyatlarının da artırılacağını ifade etti.

Çorba dil yakıyor peki ya cebimiz? Bursa'da esnaf anlattı (ÖZEL HABER)

Kış aylarının vazgeçilmezi olan vitamin deposu çorbalar, birçok hastalığa karşı da direnç sağlıyor. Bazı esnaf lokantaları, hızla artan maliyetler sebebiyle zor durumda kaldıklarını söyledi.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde lokantacılık yapan Mustafa Börekçi, “Bütün yemekleri kendimiz yapıyoruz. Evet şu an bir zam var ama çok yüksek fiyatları vermemek gerekiyor. Ben elimden geldiğince zam yapmamaya çalıştım. ” dedi.

“ZAMLAR FATURALARIMIZI ETKİLEDİ”

“İşletmemizin elektrik faturası 300-350 TL geliyordu ama şu anda 1500’e yakın fiyatlar geliyor” diyen Börekçi, “Ortalıkta zam var. Bu durum doğal olarak faturalarımızı da etkiledi.  Yine de şükür ediyoruz. Elektrik ve su faturalarının millete hitap edebilmesi açısından biraz daha uygun olması lazım” ifadesini kullandı.

‘FEDAKAR OLURSAK KAYBETMEYİZ’

Özellikle turistler geldiğinde onlara farklı fiyat sunan esnaflara da seslenen Börekçi, sözlerine şöyle devam etti; “Turist, Japon veya farklı bir ülkeden gelmiş insanlara özellikle zam yapmayın. Daha önce şahit oldum. Bu insanlığa sığmaz. Biz müslüman bir ülkemiz. Bizi güzel görsünler. Fedakar olun. Kaybetmeyiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ