Demokrat Zafer

Öfkemiz çığ gibi, ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor, acımızı içimize gömüyoruz

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı Pençe-Kilit Bölgesinde Şehadet mertebesine ulaşan Mehmet’lerle ilgili Bursa’da basın açıklaması yaptı.

Şanlı açıklamasında şunları söyledi; şehitlik mertebesine ulaşan mehmetçiklerimize yüce Allah’tan rahmet başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı kuvvetlerine ve milletimize sabır ve baş sağlığı diliyorum .İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler akıttıkları kanda boğulacaklardır. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi, ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor, acımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız.” dedi.
Öncelikle terör başta olmak üzere, terörist ve destekçileri ile milletin yaşama hakkı gasp edilirken susanları lanetlediklerini bildiren Hilmi Şanlı, “Terör örgütü ve onun destekçisi olan dış ve iç odaklar iyi bilmeliler ki, ülkemizi bölmeye, bizi bize düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecek.” şeklinde konuştu.

Terörle mücadele politikasının bir kez daha gözden geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Hilmi Şanlı, Bir terör örgütünün mensuplarının ya da sempatizanlarının TBMM’de Milletvekili ve Meclis Başkan vekili olarak bulunması kabul edilemez.

Teröriste gösterilen müsamaha Devletimize ve Milletimize ihanettir. Unutulamaz..
Teröristle kucaklaşan,öven,seven her kim varsa Devletimiz gereğini yapmalı, siyasi partilerin kapılarına açılmamak üzere kilit, TBMM’de bulunan sözde vekillerde derhal dokunulmazlıkları

kaldırılarak yargılanmalarını bekliyoruz. Ayrıca, savaş, yakın savaş ve terör suçlarıyla ilgili idamın geri getirilmesini istiyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ