Demokrat Zafer

Yeşil Bursa’nın, yemyeşil ovasını betonla dolduran “Gri Bursa’nın” mimarları mutlaka görsün!

ANADOLU GAZETECİLER ve SPOR YAZARLARI Genel Başkanı İbrahim Erdoğan yurt dışından anlamlı bir paylaşıma imza attı. Erdoğan; “Yeşil Bir Çöl, Daha İyi Bir Çevre” temasıyla Ekim 2023’te kapılarını açan EXPO 2023 Doha/Katar Fuarı’nı gezmek nasip oldu. 1.7 milyon metrekarelik devasa bir alana sahip Al Bidda Park’ta kurulan Fuar, 3 milyon ziyaretçiye çölleşmenin azaltılması için yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. Mart 2024’e kadar sürecek olan Fuar’da 80 ülke, çölleşen dünyada, sürdürülebilir bir gelecek için farklı fikirlerin sunumunu gerçekleştiriyor. Ziyaretçiler, çok az suyla aylarca canlı kalabilen bahçe çiçekleri, adeta hiç suya ihtiyaç duymadan kökleri yerin 60 metre derinliklerine kadar gidebilen ağaç çeşitlerini görebiliyor, dev dijital ekranlardaki eğlenceli ve ilginç sunumlarla detaylı bilgi sahibi olabiliyorlar.” ifadelerini kullandı. 

1959 yılında Eskişehir‘de doğdu. Bursalı bir ailenin çocuğudur. İlk ve ortaokulu Eskişehir’de tamamladı, Bursa Ticaret Lisesi’ni bitirdi. Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon bölümünden 1982 yılında mezun oldu. Yedek subaylık hizmetini tamamladıktan sonra, mesleğe, 1984 yılında Bursa Hakimiyet Gazetesi‘nde spor muhabirliğiyle başladı. Sırasıyla UludağOlayYenigün ve Hakimiyet gazetelerinde muhabir, spor müdürü ve yazı işleri müdürü olarak görev yaptı. Hakimiyet’in 6 Haziran 1994’ten itibaren Bursa Haber adıyla yayına başlamasından bir süre sonra getirildiği genel yayın müdürlüğü görevini bu gazetenin 2008 yılında el değiştirmesinden kısa süre öncesine değin sürdürdü. Sonrasında, Bursa’da 2009’da yayın hayatına aşlayan Meydan Gazetesi‘nin genel yayın müdürlüğüne getirildi. 2011 yılında bu görevinden ayrıldıysa da, gazetenin kapandığı kısa bir sürenin ardından görevine döndü.

Basın KonseyiBursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Anadolu Gazeteciler Spor Yazarları Derneği (AGSD) üyesi olan Erdoğan, bu son iki derneğin yönetim kurulu ve genel sekreterliği görevlerinde bulundu. Birkaç dönemdir ASGD başkanlığını yürütmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ