Demokrat Zafer

TotalEnergies ve Nissan, Avrupa çapındaki ortaklıklarını Türkiye’ye taşıdı

15 yıldır inovasyon tutkusuyla uzmanlıklarını birleştirerek ortaklıklarını sürdüren TotalEnergies ve Nissan, birlikte birçok başarı hikayesi yazdı. Yıllardır süregelen ortaklık, sürücülerin ihtiyaç ve beklentilerine tam olarak uyarlanmış üstün performanslı ürün ve hizmetler geliştirmeyi mümkün kıldı. Avrupa çapındaki ortaklıklarını Türkiye’ye taşıyan Total Turkey Pazarlama ve Nissan Türkiye yeni bir anlaşmaya imza attı. Nissan Türkiye, yapılan anlaşma ile önümüzdeki 3 yıllık süre zarfında Türkiye’de Nissan Orijinal Motor Yağları’nı müşterileriyle buluşturacak.

Bu güçlü ortaklık ve iş birliğinin ürünü Nissan Orijinal Motor Yağları, TotalEnergies’in madeni yağ alanındaki uzmanlığıyla geliştirildi. Nissan araçların özel motor gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanan Nissan Orijinal Motor Yağları, ortak mühendislik çalışmalarının bir sonucu olarak, motorun maksimum performansla çalışmasını sağlamak, zararlı gaz emisyonunu düşürmek ve yakıt ekonomisi sağlamak için özel olarak geliştirildi. TotalEnergies – Nissan ortaklığında geliştirilen motor yağlarının performansı yarış pistlerinde test edildi ve onaylandı.

Total Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda iş birliği hakkında şunları söyledi: “Nissan ile Avrupa çapındaki ortaklığımızı Türkiye’ye taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Uzun vadeli iş birliğimiz, her iki şirketin de otomotiv endüstrisine teknolojik verimlilik sağlama vizyonunu yansıtıyor. İnovasyon ve teknoloji temelinde inşa edilen bu iş birliği kapsamında, Nissan Türkiye ile birlikte üstün performanslı özel ürünlerimiz sayesinde Nissan satış sonrası hizmet şebekesi ve son kullanıcılarına yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz.”

TotalEnergies Hakkında

TotalEnergies, global ölçekte petrol, biyoyakıtlar, doğalgaz, yeşil gazlar, yenilebilir enerjiler ve elektrik üretimi ve pazarlaması yapan büyük bir enerji şirketidir. 105.000’i aşkın çalışan daha ulaşılabilir, daha temiz ve mümkün olduğunca çok insanın erişebildiği enerjiyi sağlamak için çalışmaktadır. 130’un üzerinde ülkede faaliyet gösteren TotalEnergies, insanların refahına katkıda bulunmak amacıyla sürdürülebilir kalkınmanın tüm boyutlarını projelerinin ve faaliyetlerinin merkezine koymaktadır.

TotalEnergies & Lubricants Hakkında

TotalEnergies, alanında lider bir global madeni yağ üreticisi ve pazarlamacısıdır. Dünya genelinde 42 üretim tesisi ve 5.800’den fazla çalışanı bulunmakta olup, 150 ülkede ürünlerinin dağıtımını gerçekleştirmektedir. TotalEnergies’in madeni yağ faaliyetleri, 130’dan fazla araştırmacı tarafından Ar-Ge merkezlerinde geliştirilen yenilikçi, verimli ve çevreye duyarlı ürün ve hizmetler sunmaktadır. TotalEnergies, otomotiv, endüstri ve denizcilik pazarlarında tercih edilen bir iş ortağıdır.

Total Turkey Pazarlama Hakkında

Total Turkey Pazarlama, tamamı TotalEnergies şirketi iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 120 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2020 yılı sonu itibariyle %8,8 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir. Total Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

NISSAN Motor Company Hakkında

Merkezi Japonya’nın Yokohama kentinde bulunan NISSAN; Japonya-ASYA, Çin, Kuzey-Güney Amerika ve Afrika, Orta Doğu, Hindistan, Avrupa ve Okyanusya’yı buluşturan AMIEO olmak üzere dört bölgede operasyonlarını sürdürmektedir. NISSAN Motor Corporation, NISSAN, INFINITI ve Datsun markalarıyla altmıştan fazla modelden oluşan zengin bir ürün yelpazesine sahiptir ve 2018 mali yılında dünya çapında yaklaşık 5,52 milyon araç satışı gerçekleştirerek 11,6 trilyon yen gelir elde etmiştir. NISSAN’ın 1999’dan beri Fransız Renault ile iş birliği neticesinde sürdürdüğü ittifak, NISSAN’ın 2016’da Mitsubishi Motors hisselerinin yüzde 34’ünü satın almasıyla birlikte Renault – NISSAN – Mitsubishi ittifakı olarak devam etmektedir. Bugün dünyanın en büyük otomotiv ittifakı olan Renault – NISSAN – Mitsubishi, 2018’de 10,76 milyon araç satışı ile dünyanın en çok satan otomotiv grubu olmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ