Demokrat Zafer

Bursaspor’da Raşit Barışıcı Dönemi mi Başlıyor!

Bursaspor Başkan Adayı Raşit Barışıcı; ” Tahtayı açmaya çalışacağız, bazı sponsor görüşmelerim var” dedi. Barışıcı, “Her şeyden önce Bursa doğumluyum, Bursaspor’un içinde büyümüş bir ailenin içinden geliyorum. Arkadaşlarımızın desteği olduğu için, Bursaspor’da yeni ve temiz bir sayfa açmak adına yola çıktık. Bu yönetimle birlikte Bursaspor’un geleceğine güzel bir imza atmak istiyoruz. Bu imzanın içinde eskiyle hiçbir kavgamız yok. Bursaspor’un geleceğine doğru adımlar atmak açısından projelerimizle, bütçemizle her şeyimizle elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Kendileri gibi Bursaspor’un herkes tarafından kucaklanması gerektiğinin altını çizen Bursaspor Başkan Adayı Barışıcı, Bursaspor’un adeta kenara atıldığını ve itildiğini dile getirdi. Bursaspor altyapısının Türkiye’nin en iyi alt yapısı olduğunu dile getiren Barışıcı, “İyi çalıştırılmadığı için güzel noktalara gelemeyen bir sürü çocuğumuz var. Bunları da emin ellere vererek Bursaspor altyapısını çok daha fazla güçlendirerek sağdan soldan adam toplamak yerine Bursaspor’un alt yapısıyla gidebildiğimiz kadar yol yürümek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“GELSİNLER BUGÜN BURSASPOR’A SAHİP ÇIKSINLAR”

Tahta meselesi için “Bıçak sırtındayız” deyimini kullanan Barışıcı, “Dünya çapında çok iyi bir sponsorumuzla anlaşabilirsek o gün içinde tahtayı açarız” şeklinde konuştu.

Bursaspor sadece yönetimle ayağa kalkar” diyenlere cevap veren Bursaspor Başkan Adayı Raşit Barışıcı, bu tarz konuşanların yalan söylediğini vurguladı Son olarak Barışıcı, mayıs ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul için adaylık açıklamaları yapanlara da sert cevap verdi. Barışıcı, “Biz mayısa hazırlanıyoruz diyenler; neden mayıs ayına hazırlanıyorsunuz? Gelsinler bugün Bursaspor’a sahip çıksınlar. Biz bugünden sahip çıkarak yolumuza devam ediyoruz. Başka Bursaspor yok. Tüm yeşil beyazla gönül verenlerin kenetlenmesi gerekiyor. Tüm hesaplarımızı bir kenara bırakalım ve şampiyonu tekrar eski gerçek yerine getirene kadar birlikte hareket edelim. Bu kent birlikte hareket edince neler yapabileceğini geçmişte gösterdi, yine yapabiliriz. ” dedi.

Başkan Adayı Raşit Barışıcı Listesini Divan’a Sundu

13 – 20 Ocak Tarihlerinde yapılacak Genel Kurulumuz öncesinde başkan adayı Raşit Barışıcı, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimize gelerek yönetim kurulu listesini Divan Başkanlık Kuruluna sundu.

Asil Liste

Raşit Barışıcı

Ferruh Aslanoba

Tevfik Kumru

Sezayi Çelik

Ayhan Özbek

Cevdet Yıldız

Mahmut Sinan Pala

Ayberk Uysal

Yasemin Göcen

Yedek Liste

Ekrem Aktoptan

Cevdet Atacan Solmaz

Mehmet Çakman

Ozan Özkan

Müjdat Gürsoy

Mustafa Geç

Mehmet Erdinç

Hasan Hüseyin Demir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ