Demokrat Zafer

EVİMİN KÜÇÜK OĞLU ERKAN AYDIN VE CHP’DEN ONAYLANAN TÜM ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Çok uzun ve zorlu geçen bir geceden sonra Bursa’mızın beklenen adaylarından 8 ilçe adayının PM de tartışılmadan onaylanması sevindirici olmuştur.
Uzun bir süredir yaşamsal zorluklarımız ve hayatı bizlere zehir eden, halklarımızı açlığa mahkûm eden saray ve şürekâsından kurtulmak için son çare olan yerel seçimler için adaylarımızın netleşmesini bekliyoruz.
Bu arada beni üzen ve ciddi düşündüren, bazı ilçelerimizdeki adaylıkların konumu oldu.
Ülkedeki bu kadar olumsuzluklardan dolayı 17 ilçede de iddialı olmamız gerekirken; nedense bazılarında aday kıtlığı bazılarında da aday enflasyonu yaşar olduk.
Bu durum ne sosyal/demokratlığa nede CHP’nin misyonuna uymamaktadır.
En çarpıcı ve üzücü örnek Yıldırım ilçemizde yaşanmıştır.
İl Başkanımızın iki dönem ilçe başkanı olarak çalıştığı Yıldırım ilçemizde adata yarışacak aday bulunamamıştır!!!!
Oysa Yıldırım ilçemizin konumu kimsesizlerin sığınacağı liman olan Sosyal/demokratların ideolojik olarak, sosyal yapı olarak ve emek ağırlıklı mağdur insanların yaşamasıyla mutlaka kazanılması gereken en baştaki ilçemizdir.
Ancak son ana kadar Yıldırım ilçemizde aday çıkmamış en sonunda bir kurtaran bulunmuştur.
Oysa rantı ile ünlü Nilüfer’de bu güne kadar insanları mutlu edip yüzleri güldüren ve rekor bir oy olan %62,9 la seçilmiş olan insanlarla ve örgütle hiç kavga etmeden insan odaklı çalışan bir başkanı var.
İnanılmaz bir yoğunlukla Nilüferdeki başkanı karalayarak yol almak isteyen herkes bu ilçemize aday olmak için aylardır inanılmaz gayretle mücadele ediyorlar acaba neden????
Umarım Nilüfer’de de geride kalan ilçelerimizde de hata yapılmaz, dedikodulara itibar edilmez ve hak eden adaylarımızla bu sefer tüm Bursa’nın yüzünü güldürmek için el birliği ile mücadele edilir.
Dün gece PM’de onaylanan 8 ilçe başkanımıza başarılar dilerken evimin küçük oğlu ve geçem dönem başarılı milletvekilimiz olan Erkan Aydın’ın bu sefer kazanacağını düşünüyor ve temenni ediyorum.
Her zaman yazmışımdır Erkan Aydın, halka en güzel dokunan ve onları istismar etmeden işi bitince arkasını dönmeden en zor anlarında yanlarında olmayı bilen ve telefonlarını her koşulda açan veya mutlaka dönen gerçek bir halk adamıdır.
Bursa daha önce Osmangazi’deki AKP’yi tercih ederek yaptığı seçim ile 2 kez yaptığı hataya bu sefer düşmeyecektir.
Ciddi hatalar yapılmış ve bu durumu kanıtlayacak bir açıklamayı gazeteci Mustafa Özdal, “tiviport.com” sitesinde “Cavit Çağları kimler yanılttı?” başlığı ile yazdığı yazı ile kanıtlamıştır.
Bu nedenle Erkan Aydın CHP’nin başarısı olduğu kadar Bursa’nın şansı olacaktır mutlaka desteklenmelidir.
SON NOT:
Dün gece PM’nin onayladığı tüm adaylarımız amasız, fakatsız bu saatten sonra başımızın tacıdır.
İçlerinde iki dönem Karacabey CHP ilçe Başkanlığı yapmış olan saygın yaşam tarzıyla örnek olan kadın adayımız Gönül Avil’in de kazanması onurumuz olacaktır.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ