Demokrat Zafer

GÜRSU’NUN KÜÇÜK BAŞKANLARI

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Nilda ve Ahmet Selim’e teslim etti. Küçük Başkanlar, Gürsu’daki çalışmaları inceleyip talimatlarını makamlarından verdiler.

NİLDA VE AHMET SELİM GÜRSU BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gürsu’da belediye başkanlığı makamı çocuklara devredildi. Mesai başlangıcında çocuklara makamını veren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık hem onlardan gelen talepleri dinledi hem de bilgiler verdi. 4. Sınıf öğrencisi Nilda Türkan ve Ahmet Selim Demirdağ makamda vakit geçirip Gürsu için hayallerini paylaştı. Nilda, geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda yapılan çalışmaları inceleyip bilgiler alırken, Ahmet Selim okullara yapılan spor yatırımları konusunda bilgiler aldı.

Çocukları makamında ağırlayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Çocukların bizim gönlümüzde yeri apayrı. Gönülleri makam yapan bir anlayıştan geliyoruz. Dolayısıyla çocuklar bizim baş tacımız. Onlara güzel bir Gürsu bırakmak bizim temel hedefimiz. Sporcu bir Gürsu, Teknolojik bir Gürsu onlara bırakacağımız en güzel yatırım ve miras olacaktır. Onların nezdinde tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ