Demokrat Zafer

ÜZGÜNÜM…NE ÇALIŞAN GAZETECİLERİ NEDE ZİRAAT MÜHENDİSLERİNİ KUTLAYACAK BİR DURUM YOK!..

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Kimse kusura bakmasın, ülkenin gerçekleri yazan, toplumun vicdanı olan, kalemini satmayan veya korkudan susmayan gazetecilerinin büyük çoğunluğu çalıştırılmıyor.
Hem özgürce yazan hemde faşist düzenden hesap soran korkusuz yiğt gazetecilerse siyasi tutsak…
Bu duruma üzülen ama düzene istemeyerekte olsa susan veya iktidarı kızdırmayacak tarzda yazılar yazanlarda benim umurumda değil.
Birde faşist düzenin borazanlığını yapan, iktidarın yalakaları ve kalemşorları var ki bana göre onları kutlamak gerçek gazetecilerin namusuna sövmek olur ki bunu da ben yapmam…
Yine ülkemin taşına düşen tohumun yeşerdiği, en verimli topraklara ve eşi ulunmaz bir doğaya sahipken, yaylalarında ovalarında hayvancılığın en verimlilerinin yetişmesi gerekirken tarım çökmüşse ben hangi ziraat mühendislerinin gününü kutlayayım.
Bu eşi bulunmaz ülkede tarımın köküne kibrit suyu dökülmüş köylü bile açlıkla sınanıyorsa, köyler boşalıyor, traktörü ve tarım aletleri icrada satılıyorsa ben neyi kutlayayım?
Tabiî ki kendini yetiştirmiş gerçekten konusunda çok bilgili ve yürekli özellikle solda ve CHP’de kutlanacak ziraat mühendisleri var ama onlarında tavrı ve mücadelesi bana yetmiyor.
Hiç olmazsa ülkemin her ilinden ziraat mühendisleri en başta traktörlere binerek tüm çiftçiler ve köylüler kadın erkek Ankara’ya Sarayın önüne yürüseler bile kutlardım onları.
Ben sürekli sanal medyada paylaşım yapılmasından konuşulmasından bıktım usandım…
Ülkem karanlığa ve yoksulluğa mahkûm olmuş.
Gerici tarikatlar ve bağnaz cemaatler ülkemin tüm kurumlarını ele geçirip soygun düzeniyle palazlanırken ben üç maymunu oynayamam!!!
Köyle boşalıp kentli yoksulluğuna savrulurken topraklarımız boş bırakılıp tüm yiyecekleri hatta samanımızı bile dışarıdan alırken çok bilgili ziraat mühendislerimiz olsa ne yazar????
Sadece umut ediyor ve arzu ediyorum:
Bizler bu despot ve sömürücü düzene son verecek yürekli insanlarız.
Umarım bir gün bende ülkemde bu günleri hakkı ile kutlarım.
Sevgiyle saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile insanca, onurluca, özgürce, haksızlıklara ve hukuksuzluklara izin vermeden yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ