Demokrat Zafer

MG ile Ocak Ayında %100 Elektrikli Sürüşe Geçiş Çok Kolay

Türkiye’nin 2023 yılında en hızlı büyüyen otomobil markası MG, %100 elektrikli MG4 modeli ile yeni bir elektrikli otomobil sahibi olmak isteyen herkese avantajlı ve rekabetçi fırsatlar sunmaya devam ediyor. MG, ocak ayında MG4 satın alan müşterilerine hem takas hem de kredi desteğinden aynı anda faydalanma imkânı da sağlıyor. 577 km WLTP şehir içi menzili ile %100 elektrikli sürüş keyfini yaşatan MG4 Electric modeline; 200 bin TL’ye 12 ay vade ve 0,49 faizli krediye ek, 70 bin TL’ye varan takas desteği ile sahip olunabiliyor. Bir diğer %100 elektrikli model ZS EV modeli için de 80 bin TL takas desteği veya 250 bin TL’ye 12 ay vadeli 0,49 faizli kredi desteği sunuluyor.  Ayrıca bu modelleri satın alanlara Wallbox hediyesi veya 15 bin TL tutarında şarj kartı hediye ediliyor. Markanın müşterilere sunduğu en önemli avantaj ise “MG ValueGuard geri alım programı”. Ayrıca standart 7 yıl-150.000 km’lik araç ve batarya garantisi, güçlü satış ve servis ağı ile benzersiz bir satın alma süreci eş zamanlı sunuluyor.

MG, ocak ayında %100 elektrikli MG4 modelinde, avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri ile dikkat çekiyor. Avrupa’da sınıfının en çok satılan elektrikli otomobili olan MG4 Electric modeli 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,49 faizli kredi olanağına ek olarak 70 bine TL’ye varan takas desteği ile sunuluyor. 100% elektrikli SUV model ZS EV ise 250 bin TL’ye 12 ay vadeli 0,49 faizli kredi desteği veya 80 bin TL takas desteği ile sunuluyor. Ocak ayında, MG4 Electric’e 1.329.000 TL’den başlayan takas indirimli fiyatlar, ZS EV’ye ise 1.669.000 takas destekli fiyat ile ulaşılabiliyor. 2023 yılını 14 bin 458 adetlik satışla tamamlayan ve ODMD’nin düzenlediği Satış ve İletişim Ödülleri kapsamında, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası” ödülünü kazanan MG, elektrikli otomobil pazarının da öncülerinden biri olmayı sürdürdü.

MG alanlar aracını nasıl şarj edeceğini düşünmeyecek!

İngiliz otomobil markası MG‘yi Türkiye’de temsil eden Doğan Trend Otomotiv, aynı zamanda dünyaca meşhur ev tip şarj istasyonu markası olan Wallbox’ın da ana distribütörü olmasının avantajını elektrikli sürüşe geçmek isteyenlere sunuyor. Ocak ayı boyunca %100 elektrikli MG4 ve ZS EV modellerini satın alan müşterilerine Wallbox hediye eden MG, bu sayede evde, iş yerinde veya site otoparkı gibi birçok mekanda uygun elektrik tarifesi ile aracın hızlı şarj edilmesine olanak sağlıyor. Şarj istasyonuna ihtiyaç duymayan müşterilerini de düşünen marka, Wallbox yerine müşterilerine 15 bin TL tutarında E-Şarj Kartı veriyor.  En önemli özelliklerinden biri yalnızca 26 dakikada %10’dan %80’e çok hızlı şarj olabilen MG4 Luxury, şehir içi kullanımlarda ise 577 km’ye kadar menzil sunuyor. Şehir içinde 591 km’ye varan menzil sunan %100 elektrikli SUV ZS EV ile her beğeniye uygun bir elektrikli MG modeli müşterilere sunuluyor.

Aracımın ikinci el değeri ne olur kaygısına son : MG ValueGuard “ Geri Alım Programı”

Markanın 2024 yılına özel sunduğu bir diğer önemli avantaj olarak da ocak ayında %100 elektrikli MG4 ve ZS EV modellerine sahip olacak müşterilere MG ValueGuard “Geri Alım Programı” sunulacak olması öne çıkıyor. Bu kapsamda Doğan Trend, aracın değerini koruyarak 1 sene sonra, aracın satın alındığı tarihteki fatura tutarı ile geri almayı garanti altına alıyor. Bu sayede elektrikliye geçiş konusunda müşterilerin aklında soru işareti kalmamasını hedefleyen MG markası, bu kararı çok daha kolay bir hale getiriyor. MG4 ve ZS EV modelleri; Türkiye’de MG ValueGuard Geri Alım Programının yanında, standart 7 yıl-150.000 km’lik araç ve batarya garantisi, güçlü satış ve servis ağı ile benzersiz bir satın alma süreci de sunuyor.

MG Türkiye Hakkında

İngiliz MG, 1924 yılında kurulduğundan itibaren dünya otomotiv tarihine geçen ikonik otomobiller üretmiştir. 2007 yılından bu yana SAIC bünyesine dahil olan marka, 2019 yılında elektrikli otomobillerle Avrupa’ya yeniden giriş yaptı ve 2021’de marka yenilikçi modellerle ürün gamını genişleterek pazar payını arttırmayı başardı. Doğan Trend Otomotiv, 2021 yılının başında distribütörlüğünü aldığı MG’nin %100 elektrikli modeli ZS EV’yi Mayıs 2021’de satışa sundu. Satışa sunulduğu andan itibaren elektrikli otomobil segmentinde önemli bir satış başarısı yakalayan MG, yalnızca geleneksel içten yanmalı motorlu modelleri ile değil aynı zamanda yenilikçi elektrikli otomobil pazarına da hızlı bir giriş yapmış oldu. MG markasının Avrupa yapılanmasına paralel olarak ürün gamını sürekli genişleten şirket MG Türkiye sürekli genişleyen bayi ve servis ağıyla Türk tüketicisine hizmet vermekte, elektrikli araçlarda öncü olmaktadır.

Doğan Trend Otomotiv Hakkında

Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet gösteriyor. 1961 yılında otomotiv ticareti yapmaya başlayan Doğan Grubu’nun 60 yıllık deneyimiyle; bünyesinde Suzuki, Suzuki Marine, Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia, KYMCO, Wallbox, Silence, Gita, MG ve Maxus gibi markalarının distribütörlüğünü barındırmaktadır. İkinci el ve perakende satış hizmetleri kapsamında suvmarket.com, vespastoreturkey.com ve scootermarket.com markalarıyla sektörde kiralama operasyonları ve e-ticaret alanında varlığını sürdürmeye ve büyümeye devam etmektedir. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor.

MG4 Luxury MY2023 Exterior

Marka temsilciliklerinin yanısıra ülke çapında bayileri ve perakende satış-servis noktaları ile kiralama operasyonları da bulunan Doğan Trend Otomotiv hakkındaki güncel bilgilere www.dogantrend.com adresinden ulaşılabiliyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ