Demokrat Zafer

DEVA Partisi Nilüfer Belediye Başkan Adayı Nilüfer Akçakoca Demir’den Vizyon Dolu Projeler!

DEVA Partisi Nilüfer Belediye Başkan Adayı Nilüfer Akçakoca Demir’den Vizyon Dolu Projeler!

Bursa, Nilüfer İlçesi için heyecan verici bir süreç başlıyor. DEVA Partisi’nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Nilüfer Akçakoca Demir, Nilüfer’in geleceği için kapsamlı ve vizyon dolu projelerini kamuoyu ile paylaştı.

11 Ekim 1979 tarihinde Bursa’da doğan Nilüfer Akçakoca Demir, Bulgaristan’ın Rusçuk şehrinden 5 yaşında Bursa’ya gelmiş, Yeminli Mali Müşavir bir Babanın kızıdır. İlk, orta ve lise tahsilini Bursa’da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünü bitirerek iş hayatına atılmıştır. Kamu ve özel sektörde çalıştıktan sonra İş Sağlığı Güvenliği alanında uzmanlaşarak uluslararası alanda denetçilik ve eğitmenlik yapmıştır. Halen İş Sağlığı Güvenliği konularında iki şirketin kurucusu ve yöneticisi olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Nilüfer Akçakoca Demir, iş hayatındaki deneyimi, uluslararası alanda İş Sağlığı Güvenliği uzmanlığındaki birikimi ve çevre mühendisliği eğitimiyle Nilüfer için iddialı projeler geliştirdiğini belirtti.

Nilüfer için hazırladığı eylem planında, kentsel dönüşüm, acil durum yönetimi, çevre bilinci, tarımın korunması, eğitim, kadın ve çocuk odaklı projeler, sağlık hizmetleri ve turizm gibi birçok başlık altında çalışmalar yapmayı hedeflediğini dile getiren Nilüfer Akçakoca Demir, DEVA Belediyecilik prensipleri çerçevesinde şeffaflık, hesap verebilirlik, adalet ve kamu yararını ön planda tutacaklarını belirtti.

Basın Mensupları ve kamuoyuyla paylaştığı bu kapsamlı projelerle Nilüfer Akçakoca Demir, Nilüfer için umut vaat ediyor ve ilçenin potansiyelini ortaya çıkarmak için çaba göstereceğini vurguluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ