Demokrat Zafer

iddaa.com’un yeni reklam filmleri yayında Herkes herkese söylesin

iddaa.com’un üç filmlik yeni kampanyası, yaratıcı sloganı, eğlenceli öyküleri, renkli karakterleri ve neşeyi müziğiyle yayında. Kral Oran’la daha çok kazandığını herkesten saklayan Lütfi’nin yakalandığında yaşadığı zor anları konu alan filmler, Blab imzası taşıyor.

İnsan daha çok kazanmanın yolunu kayınpederinden saklar mı? Ya da berberinden? Ya da mahallenin Mustafa abisinden? Peki, saklarsa ne olur?

Eğlenceli ve iddialı reklam kampanyalarından birine daha start veren iddaa.com, “Herkes herkese söylesin” sloganıyla yayına giren filmlerde bu yanıtların peşine düşüyor. Kral Oran’la daha fazla kazandığını kayınpederinden, berberinden ve hatta mahallenin Mustafa abisinden bile saklayan Lütfi’nin yakalandığında yaşadığı zor anlar esprili bir dille anlatılıyor.

Blab imzalı seri

Blab imzası taşıyan yeni kampanyada, dış ses Lütfi’yi yakaladığı her yerde zor durumda bırakıyor. “Berberin biliyor mu?” diye başlayan serinin ilk filmi Lütfi’nin berberdeki zor anlarını anlatıyor. Lütfi dış sesten kurtulamadığı için balıkta kayınpederine, kahvede Mustafa abisine mahcup oluyor.

Dış sese Güven Kıraç hayat veriyor

“Herkes herkese söylesin” diye isyan eden ve Kral Oran’ın faydalarını herkese duyurmak isteyen dış sesi usta oyuncu Güven Kıraç seslendiriyor. Yönetmen koltuğunda Duygu Güzelmeriç’in oturduğu filmlerin özgün müzik tasarımı Jingle Jungle’a, prodüksiyonu Onward Film’e ait.

iddaa.com’un yeni reklam filmleri yayında

Herkes herkese söylesin

Lütfi Berberde

https://panel.basinlistem.com/UrlRedirect.ashx?Mail=erdal.orh@gmail.com&MailID=34311847&url=https%3a%2f%2fwww.youtube.com%2fwatch%3fv%3dy35l0Om1B4I%26amp%3bt%3d1s

Lütfi Balıkta

https://panel.basinlistem.com/UrlRedirect.ashx?Mail=erdal.orh@gmail.com&MailID=34311847&url=https%3a%2f%2fwww.youtube.com%2fwatch%3fv%3d-FuMi9U2KEc%26amp%3bt%3d5s

Lütfi Kahvede

https://panel.basinlistem.com/UrlRedirect.ashx?Mail=erdal.orh@gmail.com&MailID=34311847&url=https%3a%2f%2fwww.youtube.com%2fwatch%3fv%3dSyA5xMn-5wA%26amp%3bt%3d7s

Künye:

Marka: iddaa.com

Reklamveren Temsilcileri: Burçak Evren Baran, Ela Erten, Cihan Uskılıç, Berk Barlak

Ajans: BLAB

Medya Ajansı: Mindshare

Prodüksiyon: Onward Film

Yönetmen: Duygu Güzelmeriç

Görüntü Yönetmeni: Olcay Oğuz

Sanat Yönetmeni: Tural Polat

zik: Jingle Jungle

Post: Sinefekt

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ