Demokrat Zafer

Bursa’da oto yıkamada sucuk yıkadılar!

Bursa’dan gelen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Satışa çıkarılmadan önce bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama alanında minibüsün içinde sucuk yıkandı.

Bursa'da oto yıkamada sucuk yıkadılar!

Bursa‘da bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama alanında minibüs içindeki sucukların yıkandığı görüntüler ortaya çıktı.

Sucukların oto yıkamacıda yıkandığı görüntüler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, “Gıda güvenliği uzun zamandır alarm veriyordu ama bu kadarını ilk kez görüyoruz, Alın size hijyen, Küflendi herhalde, Adamlar temiz sucuk satıyor işte ne istiyorsunuz? , Daha iyi tazyikli su, Midem bulandı” gibi yorumlar geldi.

Jandarma sosyal medyaya yansıyan görüntüler üzerine harekete geçerek; Gemlik ilçesi Kurtul Mahallesinde Opet isimli benzin istasyonunda insan sağlığına tehlikeye sokacak şekilde yıkanan sucukların izini sürdü. Jandarma ekipleri sucukların bulunduğu aracın İ.Y. [K, (48)] isimli kişiye ait olduğu, yapılan görüşmede aracı eşi olan H.H.Y. [E, (55)] ve F.M. [E, (35)] isimli şahısların kullandığı, bu kişilerin insan sağlığını tehlikeye sokacak şekilde sucuk yıkama yaptıkları tespit edilmiş ve Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığınca şahıslar yakalandı. Araç içerisinde bulunan (70) Kg. sucuğa el konulmuş olup inceleme ve imha yapılmak üzere İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim etti. Olayla ilgili adli işlemler başlatıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ