Demokrat Zafer

BEKLEN’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkan Adayı Serkan Beklen, yaklaşan kongre öncesi delegeleri bir araya getirerek, son derece anlamlı birlik beraberlik mesajı verdi.

Herhangi bir ayırım yapmadan tüm delegelere davet göndererek önemli bir dayanışma örneği sergileyen Başkan Adayı Beklen, düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada, “Önemli olan şahısların değil, partimizin ve Yıldırım’ın kazanmasıdır. Demokratik bir yarışın olacağı kongrede de kazanan hepimiz olacağız” dedi.
İYİ Parti’de siyaset yapanlar için asıl olanın, ülkenin normalleşerek, insan onuruna yakışır bir yaşam düzeyine erişmek olduğunu vurgulayan Beklen, “Bizler için yaşadığımız ilçenin, şehrin ve tabi ki ülkemizin dirliği düzenliği her zaman önceliklidir. Kişisel ikbal meseleleri politik hayatımızda bizlere çok uzak ve yabancı olduğumuz konulardır. Şahsi geleceğimiz için herhangi bir beklenti aklımızın ucundan bile geçmez.
Biz Yıldırım’a, Bursa’ya ve Türkiye’ye sevdalıyız. Burada da bir tek amacımız var. O da, dara düşen ülkemizin tek umudu olduğuna inandığımız Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in yolundan giderek partimize, ilçemize, şehrimize ve sonuç olarak da ülkemize hizmet etmektir.
İYİ Parti önümüzdeki yeni süreçte, milletimizin teveccühüyle Türkiye’nin olduğu gibi Bursa’nın ve Yıldırım’ın da kaderini değiştiren bir işlev üstlenecektir. Bundan hiç kuşkumuz yok. Hepimizin çabası kutsal saydığımız bu hedef içindir.
O nedenle birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, dayanışma duygumuzun güçlenerek devam ettiği örnek bir kongre gerçekleştireceğimize yürekten inanıyor, tüm yol arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkan Adayı Serkan Beklen, dayanışma yemeğinde bir araya getirdiği partililerine bir de kongre anısına sürpriz yaptı.
Bursa’da yok olmaya yüz tutan bıçakçılığı yaşatmaya çalışan bir iş insanı olarak, tüm delegelere üzerlerinde isimleri yazılı ünlü Bursa bıçağı seti armağan eden Beklen, “Bursa’mızın simgelerinden biri olan bıçakçılığın ve giderek kaybettiğimiz bu sektördeki sanatkarlığın önemini, kendi işimiz olması hasabiyle hatırlamak ve hatırlatmak da istedik. Bu vesileyle de, bütün dava arkadaşlarımızda bizden bir kongre anısı bulunmasını arzu ettik” dedi.
Beklen, üç yüze yakın katılımcının olduğu dayanışma yemeğine mazereti olup da gelemeyenleri de tek tek ziyaret ederek hem hatır soracağını, hem de kongre anısı olan hediyelerini bizzat takdim edeceğini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ